Nee, we gaan niet bakken in de zon maar wel lekkere koekjes, cakejes of zelfs een taart bakken. Eerst speel je een spel om het recept en de ingrediënten te verzamelen en in de namiddag gaan we dan lekkere koekjes bakken. Wie krijgt de titel van 'Beste bakker van Zandvliet'? De jury staat alvast te popelen om te komen proeven.

Neem je lunchpakket, snacks en voldoende drank mee.


Annuleren van inschrijvingen kan niet, behalve bij ziekte. Bel zo snel mogelijk naar het stedelijk contactcenter (03 22 11 333) of mail naar jeugddienst@stad.antwerpen.be. Indien u een doktersattest bezorgt binnen de 2 weken na de activiteit, zal u het bedrag van de inschrijving(en) terugkrijgen in de vorm van een tegoedbon voor toekomstige inschrijvingen voor jeugdactiviteiten. In alle andere gevallen is er geen compensatie van het reeds betaalde inschrijvingsgeld.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 5 euro

Extra

Inschrijven kan vanaf woensdag 31 mei op www.antwerpen.be/akaartjeugd of via 03 22 11 333. Hiervoor heb je een A-kaart nodig. Heb je nog geen kaart? Deze kan je gratis verkrijgen bij het vrijetijdscentrum of de bibliotheek.