Film: Dummie De Mummie (COMBI)

8-12 jaar

In maart is het jeugdboekenmaand met als thema vriendschap en daar hoort uiteraard een mooie film bij: een mummie wordt door de bliksem geraakt, komt tot leven en komt terecht bij Goos en vader Klaas Guts. Ze doen alsof Dummie verbrand is en daarom helemaal in het verband zit. Dummie gaat ook naar school, draagt altijd een scarabee, maar op een dag verliest hij die op school waardoor er een magisch verhaal ontstaat.

Deze activiteit kan je combineren met de activiteit 'Mijn beste vriend', dus neem dan je lunch, snack en voldoende drank mee. De kinderen gaan met de bus naar de bibliotheek, dus als ze een busabonnement hebben mogen ze dit meebrengen.

COMBI
Aangezien de gratis activiteiten steeds een halve dag doorgaan, bieden wij een 'combi-activiteit' aan. Deze activiteit van 2,5 euro kan u dan combineren met de activiteit van een ander dagdeel. Als de kinderen hun lunch, snack en drank meebrengen, kunnen ze een hele dag blijven.

Let op: u dient de kinderen wel voor de twee halve dagen in te schrijven. Enkel kinderen die voor beide dagdelen ingeschreven zijn, mogen 's middags blijven eten.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Inschrijven kan vanaf woensdag 6 februari om 9 uur op www.antwerpen.be/akaartjeugd of via 03 22 11 333. Hiervoor heb je een A-kaart nodig. Heb je nog geen kaart? Deze kan je gratis verkrijgen bij het vrijetijdscentrum of bibliotheek Viswater.