Aafke Romeijn, Iris Penning en Nick Hannes

Foyerconcert

Kom proeven van muziek, een knappe expo en speciale hapjes en drankjes. Op het menu: een avond met 2 Nederlandse artiesten die eigenwijze popmuziek met knappe teksten combineren en een documentaire fotograaf.

Massatoerisme, consumptie en entertainment zijn vaak terugkerende thema’s in de reportages van fotograaf Nick Hannes. Met zijn confronterende, maar ook humoristische documentaire stijl weet hij de tijdgeest goed te vatten. Zijn foto’s zijn te zien op internationale expo’s en wedstrijden, maar even goed in zijn fotoboeken (o.a. bij het Davidsfonds).

Iris Penning maakt eigenwijze poëtische pop. Ze bezingt het leven met haar herkenbare, heldere stem en spitsvondige teksten. Ook is ze de stadsdichter van Eindhoven. Ze wordt bijgestaan door de virtuoze celliste Mirthe de Jonge.

Muzikant en schrijfster Aafke Romeijn verwerkt vele thema’s in haar liedjes, gedichten en boeken: van architectuur tot sciencefiction en van antidepressiva tot snelwegen. In haar nieuwe show smeedt ze al haar fascinaties tot één verhaal, dat de toeschouwer een indringende en meeslepende blik geeft in haar wereld. Waarschijnlijk ken je haar wel van haar samenwerkingen met Spinvis, Isabelle A, Tom Kestens of Sef, ... vaak gespeeld op Radio 1 en StuBru.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 8 euro
  • Kassa: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro