A-kaartactiviteiten in de herfstvakantie

Jeugdaanbod (8-12 jaar)

Ma 30/10 - 9 tot 16.30 uur

Musical

Ga jij wel eens naar een musical of een optreden kijken? Vandaag ben jij onze ster, jij zal schitteren in je eigen musical, samen met je vrienden. Voor iedereen is er wel een leuke rol weggelegd. Benieuwd? Wij kijken al uit naar jullie optreden. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Di 31/10 - 9 tot 16.30 uur

Balsportdag

Goaallll... Er zijn zoveel verschillende balsporten. Hoeveel ken jij er? Bereid je voor op een sportieve cocktail van basketbal, volleybal, minivoetbal,… Wij kijken uit om jullie te zien scoren. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 2/11 - 8.30 tot 18 uur

Uitstap: Technopolis

Technopolis is een plek waar je op een leuke manier van alles over wetenschap en technologie kan ontdekken. Probeer de interactieve opstellingen uit en laat je keer op keer verrassen door  live experimenten. Tijdens de herfstvakantie kan je daarnaast ook deelnemen aan originele workshops. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Vr 3/11 - 9 tot 16.30 uur

Robinson

Deze dag gaan we  kijken wie de durvers zijn onder jullie.  Los samen met je teamgenoten mysteries in het VC op, overwin de challenges als groep. Ontdek vandaag of jullie de enige echte Robinson zijn. Neem je lunch, snacks en drank mee.

 

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 13 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.