A-kaartactiviteiten in de kerstvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Di 3/01 - 9 tot 16.30 uur

Lichtjesfeest

We gaan de gezelligheid opzoeken.  In deze dagen van het jaar houden we allemaal van veel sfeerverlichting.  We gaan er een heus vriendenfeest van maken.  Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Wo 4/01 - 9 tot 16.30 uur

Sportieve dag

Kan jij niet stil zitten?  Laat je sportkriebels de vrije loop.  Trek je sportschoenen aan en kom bij ons kijken hoe sportief jij het jaar in zal gaan. Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Do 5/01 - 8.30 tot 20 uur

Uitstap: Toverland

Een attractiepark voor alle leeftijden.  Stap in de magische wereld en ervaar spectaculaire attracties en shows.Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.

Uitstap naar Toverland: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór vrijdag 16 december. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 6/01 - 9 tot 16.30 uur

Wilde winterdieren

Weet jij hoe de dieren in de winter overleven? Ben jij de zotte ijsbeer of het mooiste rendier.  We zullen met ons allen een leuke dierentuin creeren. Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.

Praktisch

genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 14 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.