A-kaartactiviteiten in de kerstvakantie

Jeugdaanbod

Tijdens de kerstvakantie worden er een heleboel leuke activiteiten georganiseerd waarbij kinderen kunnen spelen, sporten en creatief zijn.

De kinderen kunnen tijdens de kerstvakantie genieten van een winters vrijetijdsaanbod:

Maandag 3 januari 2022 - 9 tot 16.30 uur

Nieuwjaarsbrunch (4-7 jaar)

De start van het nieuwe jaar kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Samen genieten we van een brunch om 2022 lekker in te zetten. Je chique feestkledij heb je de voorbije dagen al veel aangehad, dus vandaag mag je in je knusse pyjama komen. Neem je lunch, snack en drank mee.

Feestelijk in 2022 (8-12 jaar)

Het nieuwe jaar 2022 moeten we samen met een knaller starten. We maken een groot feest met toeters en bellen, kortom met alles wat een leuk nieuwjaarsfeestje nodig heeft. Waar zijn die feestvarkens? Doe zeker ook je mooiste feestoutfit aan!  Neem je lunch, snack en drank mee.


Dinsdag 4 januari 2022 - 9 tot 16.30 uur

Frozentime (4-7 jaar)

Het spelletje '1 2 3 piano' kennen we allemaal, maar hebben jullie al gehoord van '1 2 3 freeze'? Vandaag staat de tijd even stil... Alles is bevrozen dus ook de klok werkt niet meer. Aan de hand van kleine spelletjes en opdrachten kan jij misschien wel helpen om deze te herstellen. Breng je beste speurneus mee en laat je niet bevriezen. Neem je lunch, snack en drank mee.

Sneeuwkriebels (8-12 jaar)

Het is al een tijdje winter en we hopen op een wit tapijt van sneeuw. Voel jij de sneeuwpret al kriebelen? Maak je klaar om de grootste sneeuwman te maken, een sneeuwballengevecht te houden en sneeuwvlokken te knutselen. Neem je lunch, snack, drank en reservekledij mee.


Woensdag 5 januari 2022 - 9 tot 16.30 uur

Op avontuur naar de Noordpool (4-7 jaar)

Vandaag reizen we samen naar de Noordpool en ontdekken er de wondere wereld. Hoe is het leven daar? Wie woont er? Kom mee op avontuur en opgepast voor de ijsberen! Neem je lunch, snack en drank mee.

Op avontuur naar Antarctica (8-12 jaar)

Vandaag reizen we samen naar Antarctica en ontdekken er de wondere wereld. Is het landschap daar echt zo wit? Je ontwerpt je eigen unieke iglo. Kom mee op avontuur en wie weet kom je wel een pinguïn tegen! Neem je lunch, snack en drank mee.


Donderdag 6 januari 2022 - 9 tot 19 uur

Uitstap: Winter Efteling (6-12 jaar)

 Kom mee op deze magische winteruitstap en laat je onderdompelen in de toverwereld van de Efteling. Neem je lunch, snack en drank mee.


Vrijdag 7 januari 2022 - 9 tot 16.30 uur

Ijsfantasie (4-7 jaar)

Aan fantasie is er geen gebrek, maar heb jij al eens nagedacht wat je allemaal met ijs kan doen? Van ijs proeven, voelen, ruiken, horen tot zien en zelfs knustelen. Vandaag ontdek je de geheimen van ijs en kan je ermee experimenteren. Neem je lunch, snack en drank mee.

Winterspelen (8-12 jaar)

 De Olympische Spelen in de zomer kennen we allemaal, maar heb jij al eens gehoord van de winterspelen? Heb jij een echte Nina Derwael of Wout van Aert in je zitten? Toon het vandaag op de grote winterspelen van de A-kaart. Neem je lunch, snack en drank mee.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 15 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.