A-kaartactiviteiten in de kerstvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Wo 3/1 - 9 tot 16.30 uur

Beestenboel

Vandaag komen er allerlei dieren in het VC gepasseerd. Ben jij de dierenverzorger die we nodig hebben? Je kan het hele parcours doorlopen in het VC, dieren knutselen, de dierendans aanleren. Zal jouw kunstwerk schitteren op het einde van de dag? Wordt het een leeuw of een olifant? Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 4/1 - 8.30 tot 18 uur

Uitstap: De Beekse Bergen

Diertjes spotten is zo leuk! Tijdens deze trip maak je kennis met kleine en grote dieren. Wedden dat je ogen tekort komt? Neem je lunch, snacks en drank mee.

Uitstap naar De Beekse Bergen: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór donderdag 21 december. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 3/1 - 9 tot 16.30 uur

De Smurfen

Kennen jullie de smurfen al? We toveren het VC om tot een knettergek Smurfendorp. In ons dorp zijn maar 2 Smurfen te vinden: " Grote Smurf" en "Smurfin." Al de anderen zijn vermist, help jij hen mee te vinden? Maar pas op, Gargamel is in de buurt en hij is de vijand van de smurfen. Neem je lunch, snacks en drank mee.

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 13 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.