A-kaartactiviteiten in de kerstvakantie

Jeugdaanbod (8 - 12 jaar)

Wo 3/1 - 9 tot 16.30 uur

Kleien en boetseren

We gaan aan de slag met verschillende soorten klei. Zelfdrogende klei, fimoklei die je moet laten uitharden in de oven. We zijn er zeker van dat jullie leuke creaties mee naar huis zullen kunnen nemen! Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 4/1 - 8.30 tot 18 uur

Uitstap: De Beekse Bergen

Diertjes spotten is zo leuk! Tijdens deze trip maak je kennis met kleine en grote dieren. Wedden dat je ogen tekort komt? Neem je lunch, snacks en drank mee.

Uitstap naar De Beekse Bergen: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór donderdag 21 december. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 3/1 - 9 tot 16.30 uur

Fashion

Zijn mode, catwalks of ontwerpen helemaal jou ding? Dan is deze dag er eentje voor jou. Welk seizoenstype ben jij? Straal je bij felle kleuren of eerder zachte kleuren? We gaan voor de perfecte outfit en de bijpassende accesoires. Nadien mag je pronken op de catwalk. Neem je lunch, snacks en drank mee.

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 13 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.