A-kaartactiviteiten in de kerstvakantie

Jeugdaanbod (8-12 jaar)

Di 3/01 - 9 tot 16.30 uur

Wensen en dromen

Heb jij dromen die je wil laten uitkomen?  Kom dan een dagje met ons dromen uitwisselen. Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Wo 4/01 - 9 tot 16.30 uur

Sportief het jaar in

Heb jij goede voornemens voor 2023? Staat  daarbij op je lijstje om meer te sporten? Dan gaan wij deze dag leuke activiteiten doen om je uithoudingsvermogen te testen op een speelse manier. Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Do 5/01 - 8.30 tot 20 uur

Uitstap: Toverland

Een attractiepark voor alle leeftijden.  Stap in de magische wereld en ervaar spectaculaire attracties en shows.Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.

Uitstap naar Toverland: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór vrijdag 16 december. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 6/01 - 9 tot 16.30 uur

Just Dance

Hou jij van dansen en springen? Kom samen met ons op je favoriete muziek je dansbenen losgooien.  Bezit jij de coolste dansmoves, kom ze dan aan ons tonen. Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.

Praktisch

genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 14 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.