A-kaartactiviteiten in de krokusvakantie

Jeugdaanbod

Tijdens de krokusvakantie worden er een heleboel leuke activiteiten georganiseerd waarbij kinderen kunnen spelen, sporten en creatief zijn.

De kinderen hebben de keuze uit een uitgebreid vrijetijdsaanbod:

Maandag 28 februari 2022 - 9 tot 16.30 uur

Tovergeheimen (4-7 jaar)

Abracadabra! Simsalabim! Heb jij thuis een toverboek? Ken jij toverspreuken? Laat je helemaal onderdompelen in de magische toverwereld. Ontdek hoe jij de origineelste toverstaf, toverbezem of uniek tovermiddel kan ontwerpen. Of ontdek de geheime ingrediënten van een lekker toverdrankje. Neem je lunch, snack en drank mee.

Het grote ontsnappingsplan (8-12 jaar)

Ben jij goed in het oplossen van geheime codes? Of heb jij al meteen de gekste ideeën om een ontsnappingsroute te plannen? Kruip dan voor een dag in de huid van een gevangene. Ontsnap jij samen met je bende aan de speurders? Neem je lunch, snack en drank mee.


Dinsdag 1 maart 2022 - 9 tot 16.30 uur

Lui-lekker-land (4-7 jaar)

Welkom in het land waarin je lekker lui mag zijn. Je mag de hele dag in je pyjama rondlopen en de gekste dingen doen. Creëer je eigen slaapmuts, maak de coolste slaapkampen en smul van de lekkerste tv-snacks. Geniet van een dagje pure ontspanning! Neem je lunch, snack en drank mee.

Mega pyjamafeest (8-12 jaar)

Stap uit je bed, poets je tanden, hou je pyjama maar aan en kom naar het droomparadijs 'De Schelde'. Knutsel je eigen 'photobooth', maak een heerlijk ontbijt klaar en dans in de namiddag mee tijdens de grootste pyjamaparty. Neem je lunch, snack en drank mee.


Woensdag 2 maart 2022 - 9 tot 16.30 uur

Gekke clowndag (4-7 jaar)

Joepie, we hangen vandaag samen de clown uit! Een dag met gek lopen, gek springen, valse bloemen en rode clownneuzen. Het is vakantie, dus geen schoolbanken en huistaken, maar enkel gekke opdrachten en veel plezier. Kan jij net zo gek doen als een echte clown? Neem je lunch, snack en drank mee.

Ruimtereizigers en theater 'De Kraken' (8-12 jaar)

Deze dag ben jij de belangrijkste astronaut van het heelal. Gebruik al je fantasie en maak samen met de groep een groot ruimteschip. Leer alles over de sterren, de maan en de ruimte op een speelse manier. In de namiddag geniet je van theatervoorstelling 'De Kraken'. Neem je lunch, snack en drank mee.


Donderdag 3 maart 2022 - 8.30 tot 17.30 uur

Uitstap: Technopolis (4-12 jaar)

Hou jij ook van allerlei leuke proefjes? Technopolis is een doe- en experimenteercentrum waar veel te beleven valt. Weet jij hoe een sluis werkt? Of wat kan je allemaal doen met water of elektriciteit? De kinderen zonder hoogtevrees kunnen er zelfs hoog boven de grond fietsen. Neem je lunch, snack en drank mee.


Vrijdag 4 maart 2022 - 9 tot 16.30 uur

Op zoek naar de schat van Hans en Grietje (4-7 jaar)

Haal je leukste carnavalsoutfit uit de kast en ga mee op zoek naar de schat van Hans & Grietje. In de voormiddag zoek je naar bruikbare tips en puzzelstukken om vervolgens samen de schatkaart in elkaar te puzzelen. Vinden jullie nadien samen de schat? Neem je lunch, snack en drank mee en doe je leukste verkleedkledij aan.

#LikeMe Karaoke (8-12 jaar)

Bij een leuk carnavalsfeest hoort natuurlijk ook een karaoke. Doe je feestelijkste outfit aan zoals de echte muzieksterren en zing samen de vele hits van de televisieserie #LikeMe. Wat is jouw favoriete liedje? Neem je lunch, snack en drank mee en doe je leukste feestkledij aan.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 12 januari om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.