A-kaartactiviteiten in de krokusvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Ma 20/02 - 9 tot 16.30 uur

Paw Patrol

Hou jij van Paw Patrol pups? Ga samen met ons op een leuk avontuur. Geen klus is te groot, geen pup te klein...We gaan samenwerken en problemen oplossen, niets is te dol!

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Di 21/02 - 9 tot 16.30 uur

Ridders en prinsessen

Stoere ridders hebben zwaarden, knappe prinsessen hebben een mooie jurk. Jullie zullen er fantastisch uitzien. We gaan op avontuur met een leuke zoektocht in ons kasteel en we knutselen prachtige kunstwerkjes. 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Woe 22/02 - 9 tot 16.30 uur

Sprookjesfestival met theater

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? De boze koningin is niet aanwezig, maar de andere sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje en Roodkapje zijn zeker welkom. Gaan we samen een peperkoekenhuisje maken? 

.Neem je lunch, snack en voldoende drank mee. Je mag verkleed komen als een sprookjesfiguur. 


Do 23/02 - 9 tot 16.30 uur

Uitstap : Robotland

Hou jij ook van allerlei leuke proefjes en experimenten? Robotland is een technologisch doe-centrum in Essen. Het themapark leert je meer over transport- en robottechnieken. Misschien kan je wel zelf een robot besturen? 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.
 


Vrij 24/02 - 9 tot 16.30 uur

Boetserende beestjes

Dieren en beestjes zijn er overal en ze hebben altijd al bestaan. Klein of groot, stil of luid, lief of brullend, snel of traag. We nemen onze eigen dierenencyclopedie, zoeken de favoriete dieren uit en gaan samen aan de slag. Maak je klaar voor de gekste en zotste dierenopdrachten. 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Praktisch

genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

 De inschrijvingen starten op woensdag 18 januari om 9 uur. Je kan enkel telefonisch inschrijven via het nummer 03 298 27 30 of aan de balie van VC De Schelde te Zandvliet. 

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Betaling dient te gebeuren binnen de week na inschrijven aan de  balie van VC De Schelde te Zandvliet. Pas na betaling ben je zeker van deelname.