A-kaartactiviteiten in de krokusvakantie

Jeugdaanbod (8-12 jaar)

Ma 20/02 - 9 tot 16.30 uur

Speurneuzenspel

Deze dag is niet voor doetjes! We bestuderen een misdaad en gaan samen op zoek naar de dader. Vandaag ga je verschillende tips en hints ontrafelen en op zoek naar sporen. Kom jij mee de verdachten ondervragen? 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Di 21/02 - 9 tot 16.30 uur

Bake off De Schelde 

Ben jij fan van Bake Off Vlaanderen? Super! We gaan deeg kneden en koekjes bakken. We maken veel lekkernijen voor de zoetebekken onder ons. Mmm...de geur zal heerlijk zijn. Haal die keukenschorten en koksmutsen maar van onder het stof. 

 Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Woe 22/02 - 9 tot 16.30 uur

Tik Tok Kriebels 

Ken jij Tik Tok? Vandaag gaan we veel plezier beleven met gekke danspasjes en de grappigste voice-overs. We creëren allemaal samen een leuk filmpje met de gekende en minder gekende danspasjes. 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Do 23/02 - 9 tot 16.30 uur

Uitstap : Robotland 

Hou jij ook van allerlei leuke proefjes en experimenten? Robotland is een technologisch doe-centrum in Essen. Het themapark leert je meer over transport- en robottechnieken. Misschien kan je zelf wel een robot besturen? 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee.


Vrij 24/02 - 9 tot 16.30 uur

Party

Het is vakantie en we plannen een groot carnavalsfeest! Eerst doen we alle voorbereidingen, hangen we versiering op en maken we lekkere hapjes. In de namiddag is het tijd voor een leuke party, een mooie afsluiter van de krokusvakantie. 

Neem je lunch, snack en voldoende drank mee en doe je leukste feest- of verkleedkledij aan. 


Praktisch

genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 15 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

 De inschrijvingen starten op woensdag 18 januari om 9 uur. Inschrijven kan enkel telefonisch op het nummer 03 298 27 30 of aan de balie van VC De Schelde te Zandvliet. 

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Betalingen dienen te gebeuren binnen een week na innschrijving aan de balie van VC De Schelde. Pas na betaling ben je zeker van deelname.