A-kaartactiviteiten in de krokusvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Ma 12/2 - 9 tot 16.30 uur

Unicorns

Een fantasierijk en vrolijk thema waar elk kind blij van wordt. We maken een magisch unicorn feestje. Vandaag voelen we de magie. Unicors houden van roze, paars en regenboogkleuren. Doe jij mee? 
Neem je lunch, snacks en drank mee.


Di 13/2 - 9 tot 16.30 uur

Geef acht!

Wij luisteren naar de opperbevelhebber en geven  acht!  Dolle, gekke avonturen, maar . . . het gevaar is nooit ver weg en beland zeker niet in de gevangenis want dan moeten je vriendjes je komen redden. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Wo 14/2 - 9 tot 16.30 uur

Hartjesdag

Vandaag is het valentijn. We bedachten een leuk spel rond dit thema. We gaan de liefde vieren. Laat zien hoeveel jullie jullie kunnen geven. Je krijgt een valentijnscadeautje 
mee naar huis. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 15/2 - 9 tot 16.30 uur

Uitstap: Kabonk

Kabonk is het allergaafste speelpark met 7 waanzinnige verdiepingen! Kabonk is een fantastische en kleurrijke plek van 3.300 m2, waar kids van 0 tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren! Op maar liefst 7 verdiepingen zijn beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken met elkaar verbonden! Dat is keiveel spelen! Neem je lunch, snacks en drank mee.

Uitstap naar speelpark Kabonk: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór donderdag 1 februari. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 16/2 - 9 tot 16.30 uur

Paniek in 't sprookjesbos

Paniek in het bos als er tal van dieren verdwijnen, gelukkig krijgen we hulp van vele sprookjesfiguren, Wie zal er overwinnen? De gevaarlijke, boze wolf of de A-kaart kinderen, de sprookjesfiguren en veel kabouters? Neem je lunch, snacks en drank mee.

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website. De inschrijvingen starten op woensdag 17 januari om 9 uur.

Tip: bekijk op voorhand al even wat je moet doen voor een vlotte inschrijving!