A-kaartactiviteiten in de krokusvakantie

Jeugdaanbod (8-12 jaar)

Ma 12/2 - 9 tot 16.30 uur

Reis door de tijd

Onze professor is weer verstrooid en stuurt alle kinderen met zijn teletijdmachine naar lang vervlogen tijden ... ook toen gebeurden er heel wat geks! Dolle geschiedenisavonturen.
Neem je lunch, snacks en drank mee.


Di 13/2 - 9 tot 16.30 uur

De geheimen van de oceaan

Wat gebeurt er toch deze week in die grote oceaan? Alle kinderen moeten deze onderwaterdieren helpen We maken er samen een prachtige oceaan van, vol  met mooie vissen, waterplanten en nog zoveel meer. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Wo 14/2 - 9 tot 16.30 uur

Liefdesdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Wij zullen vandaag zeker niet alleen zijn om er een leuke dag van te maken. Helemaal in het  teken van de liefde.  Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 15/2 - 9 tot 16.30 uur

Uitstap: Kabonk

Kabonk is het allergaafste speelpark met 7 waanzinnige verdiepingen! Kabonk is een fantastische en kleurrijke plek van 3.300 m2, waar kids van 0 tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren! Op maar liefst 7 verdiepingen zijn beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken met elkaar verbonden! Dat is keiveel spelen! Neem je lunch, snacks en drank mee.

Uitstap naar speelpark Kabonk: je reservatie is geldig na aflevering van een ondertekende toelating buitenland bij Vrijetijdscentrum De Schelde, vóór donderdag 1 februari. Deze kan je laten ondertekenen zonder afspraak aan 1 van de stadsloketten van stad Antwerpen. Op de uitstap moet het Kids-ID meegegeven worden. Geen ID bij = geen deelname!


Vr 16/2 - 9 tot 16.30 uur

Verder dan de sterren

De zon, ok, de maan en de sterren, ok, maar wat is er allemaal te zien en te beleven voorbij de sterren? Eén groot raadsel, dat is zeker op deze lange, dolle reis! Paniek in het bos als er tal van dieren verdwijnen, gelukkig krijgen we hulp van vele sprookjesfiguren, Wie zal er overwinnen? De gevaarlijke, boze wolf of de A-kaart kinderen, de sprookjesfiguren en veel kabouters? Neem je lunch, snacks en drank mee.

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website. De inschrijvingen starten op woensdag 17 januari om 9 uur.

Tip: bekijk op voorhand al even wat je moet doen voor een vlotte inschrijving!