Spraakwater - Ann Ceurvels, Etiketjes

Lezingen in de bib

Vind jij ook dat tegenwoordig alle kinderen een etiketje hebben dat vertelt wat ze kunnen of net niet kunnen? Moderne 'ziektes', waar je vroeger amper iets over hoorde. Autisme bijvoorbeeld. Of ADHD, dat opduikt wanneer je ouders ziet worstelen met hun veel te verwende kinderen. Die overal opkruipen, af duiken of aan zitten zonder daar ook maar één opmerking over te krijgen. Dan is deze lezing iets voor jou.

Ann Ceurvels, zelf een etiketjes-mama en zelfs een etiketjes-echtgenote, legt uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een 'etiketje' dragen. Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Top. Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open. En begrijp je straks sommige mensen uit je omgeving net dat beetje meer.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Spraakwater - Frank Raes over de Olympische Spelen van 1920

Lezingen in de bib

do 10 sep 2020 - 20.30 uur

Dit jaar zijn er geen Olympische Spelen, maar we hebben wel een olympische spreker: sportjournalist Frank Raes. In deze lezing praat hij over de Olympische Spelen van 1920 in Antwerpen, precies 100 jaar geleden, de enige Olympische Spelen ooit in ons land.

Spraakwater - Zaki, Sticky Songs

Lezingen in de bib

do 8 okt 2020 - 20.30 uur

Hoeveel impact heeft muziek op ons leven? Is je favoriete muziek je eigen keuze of heeft de muziek jou gekozen? Het zijn enkele van de vragen die Zaki onderzoekt in de nieuwe lezing 'Sticky Songs'. 

Spraakwater - Kenneth Lasoen, Geheim België

Lezingen in de bib

do 12 nov 2020 - 20.30 uur

Historicus Kenneth Lasoen laat een licht schijnen op een van de oudste inlichtingendiensten ter wereld, de Belgische geheime dienst.