Spraakwater - Bieke Ilegems, Fuck(ing) Perfect

Lezingen in de bib

Als actrice en nieuwsanker ervaart Bieke Ilegems vaak de druk om perfect te zijn. Gevoelens van faalangst en onzekerheid zijn haar niet onbekend. In ‘Fuck(ing) Perfect’ deelt ze hoe ze hiermee omgaat.

Bieke Ilegems, bekend als Babette uit Familie en het vaste nieuwsanker van televisiezender ATV, schreef in haar jongste boek ‘Fuck(ing) Perfect’ over onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan… Bieke wil haar stempel drukken op wat ze onderneemt en zichzelf liefdevoller omarmen. Ze graaft diep in zichzelf en zoekt naar manieren om ‘messy’ om te zetten in magisch.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Abonnement: 30 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Spraakwater - Maarten Jagermeester, Meneer de dierendokter

Lezingen in de bib

do 13 jan 2022 - 20.30 uur

Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In 'Meneer de dierendokter beschrijft hij leuke, ontroerende, grappige, ... momenten uit zijn carrière. Hij vertelt alles met zoveel humor dat niemand onberoerd blijft.

Spraakwater - Sigrid Spruyt, Dagboek van een Ijsbeer

Lezingen in de bib

do 10 mrt 2022 - 20.30 uur

Sigrid Spruyt was tot 2007 nieuwsanker van het VRT journaal. In deze lezing vertelt ze over haar jaren bij de nieuwsdienst en waarom zij uiteindelijk ontslag nam.

Spraakwater - Hilde Mariën, Bore-out en Burn-out

Lezingen in de bib

do 14 apr 2022 - 20.30 uur

Van burn-out en bore-out hebben we allemaal al eens gehoord. Maar wat betekenen ze nu echt? Coach Hilde Mariën geeft je in deze lezing belangrijke tips en meer inzicht in de kenmerken, oorzaken en gevolgen.