Broeder Dieleman

Scheldefestival Lillo - Concert

Lillo-Fort is het kleine en mooie buitenbeentje van ons district. De enige plaats waar de mensen nog tegen de machtige Schelde aan wonen. Een plek vol geschiedenis, natuur en erfgoed. De ideale plek voor een kleinschalig festival voor de hele familie! Deze activiteit maakt daar deel van uit. Bekijk het volledige programma.


Broeder Dieleman, opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen en wonend in Middelburg, brengt eigenzinnige liedjes over het Zeeuwse landschap, het leven en het alomtegenwoordige water. Zichzelf begeleidend op gitaar en banjo, met zijn doorleefde stem, neemt hij je mee op een mythische reis door zijn Zeeland.

Na zijn debuut in 2012 maakte hij verscheidene albums, en ging ook op tournee met de Amerikaanse folkheld Bonnie 'Prince' Billie, met een verbluffende Gloria als resultaat. Maar ook met Wannes Cappelle van het Zesde Metaal ging hij al op pad. Als dat geen straffe referenties zijn...


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • Vvk: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Sint-Benedictuskerk Lillo
  • Havenmarkt 6
  • 2040 Lillo

bekijk ook

Piacevole en Philippe Turiot

Scheldefestival Lillo - Concert

zo 4 okt 2020 - 11.00 uur

Het kamermuziekensemble Piacevole brengt samen met accordeonist Philippe Thuriot een sprankelend tangoconcert. Via de Schelde vaar je immers naar die andere havenstad Buenos Aires. En daar leefde Astor Piazolla… Het muzikale programma bestaat dan ook grotendeels uit zijn composities.

Barto, De Grote Hula Show & Agent nummer 16

Scheldefestival Lillo - Circusanimatie

zo 4 okt 2020 - 14.00 uur tot zo 4 okt 2020 - 17.30 uur

Klaar om te lachen? Barto, reizende attractie Agent nummer 16 en ede Grote Hula Show zorgen tijdens het scheldefestival doorheen de dag voor gekke en geniale animatie.