Barto, De Grote Hula Show & Agent nummer 16

Scheldefestival Lillo - Circusanimatie

Lillo-Fort is het kleine en mooie buitenbeentje van ons district. De enige plaats waar de mensen nog tegen de machtige Schelde aan wonen. Een plek vol geschiedenis, natuur en erfgoed. De ideale plek voor een kleinschalig festival voor de hele familie! Deze activiteit maakt daar deel van uit. Bekijk het volledige programma.


Barto - 15 en 17 uur

De komische acrobaat Barto brengt een vrolijke en gekke show voor alle leeftijden. Barto woont dan wel in België, maar bracht deze prijswinnende show al heel de wereld rond. Kom dus zeker van deze wonderlijke voorstelling genieten!


Agent nummer 16 - 14.30, 15.30 en 16.30 uur

Het lijkt wel of dit personage rechtstreeks uit een stomme film komt gereden. Agent nummer 16 treedt niet op in de circustent, maar verplaatst zich doorheen de dag op een ludieke step, die voorzien is van allerlei toeters en bellen. In deze geestige act zitten clownerie en circustechnieken in elkaar verweven.


De Grote Hula Show - 14 en 16 uur

Ringenbezweerster Wietske Vogels en Meester in de plooikunst Milan Seegers bundelen hun krachten in De Grote Hula Show. In dit fantastische hoepelspektakel passeren ringen in allerlei soorten en maten de revue. Het circusduo laat zien hoe veelzijdig een simpele ring kan zijn. Tenminste, als hun onderlinge geschillen geen roet in het eten gooien…


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • grasveld, Lillo Fort, richting Scheldelaan

Extra

Gratis, maar beperkte capaciteit in de tent. Dus kom op tijd.

bekijk ook

Piacevole en Philippe Turiot

Scheldefestival Lillo - Concert

zo 4 okt 2020 - 11.00 uur

Het kamermuziekensemble Piacevole brengt samen met accordeonist Philippe Thuriot een sprankelend tangoconcert. Via de Schelde vaar je immers naar die andere havenstad Buenos Aires. En daar leefde Astor Piazolla… Het muzikale programma bestaat dan ook grotendeels uit zijn composities.

Geleide wandeling Lillo-Potpolder

Scheldefestival Lillo - Wandeling

zo 4 okt 2020 - 14.00 uur

Een gids van Natuurpunt neemt je mee op pad langs Lillo-Potpolder. Van 2010 tot 2012 werd die in het kader van het Sigmaplan heringericht. Dankzij de verbinding met de Schelde, kan zich ook hier een slikken- en schorrengebied ontwikkelen. Boeiend voor alle leeftijden!