Jozefien Daelemans, De naakte waarheid

Lezing

In ‘De naakte waarheid’ vertelt Jozefien Daelemans zonder te verbloemen en met een flinke dosis humor hoe het écht is om een vrouwenlijf te hebben.

Lichaamsdeel per lichaamsdeel beantwoordt ze vragen als: ‘Waarom wordt moederschap zo opgehemeld, maar moet ik mijn moederlichaam verbergen?’ ‘Hoe komt het dat lichaamshaar bij vrouwen zo taboe is?’ ‘En is de rondekontentrend écht bevrijdend?’

Jozefien wil met dit boek vrouwen van hun complexen afhelpen en mannen meer inzicht geven in wat de vrouwen in hun levens dagelijks meemaken. Dat doet ze aan de hand van persoonlijke getuigenissen, flink wat onderzoek, geschiedkundige weetjes en referenties uit de popcultuur.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Sigrid Spruyt, Het dagboek van een Ijsbeer

Lezing

do 10 jun 2021 - 20.00 uur

Voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt belandde in de onbekende wereld van het winterzwemmen en hield als IJsbeer een dagboek van ervaringen die ze graag deelt.

Leen Dendievel, Asem

Lezing

do 8 jul 2021 - 20.00 uur

Naar schatting heeft de helft van de bevolking last van angstgevoelens. Ook Leens gestikte hart ging haar levensritme verstoren. Tijdens deze lezing gaat ze dieper in op de oorzaak van haar paniekaanvallen. Leen Dendievel spreekt uit eigen ervaring en haar expertise als assistent in de psychologie.