Nathan Bell (VS), Fabrizio Poggi Duo (IT) en Bernard Castelein

Foyerconcert

Kom proeven van muziek, een knappe expo en speciale hapjes en drankjes. Op het menu: een avond met internationale americana, bluesrock en natuurfotografie.

Bernard Castelein is al meer dan 45 jaar op een passionele manier als natuurfotograaf actief. Met de expo ‘100 Landschappen’ toont hij dat je niet naar verre en exotische bestemmingen hoeft te reizen om mooie natuurlandschappen te ontdekken. Zijn landschapsfoto’s zijn gemaakt in een straal van hooguit 15 km in en om Brasschaat. 

Nathan Bell brengt met zijn doorleefde stem pure songs die je tot op het bot raken. Op zijn recentste album gaat hij de strijd aan tegen de opkomst van het populisme en het angst en haat zaaien in de VS. Volgens Bell kan die angst en haat alleen overwonnen worden door liefde voor de medemens, ongeacht geloof, ras of afkomst...

Fabrizio Poggi werkte als zanger en mondharmonicaspeler samen met de allergrootste rootsmuzikanten ter wereld en bracht al 22 albums uit. Zijn vaste Italiaanse gitarist Enrico Polverari vergezelt hem op het podium. In het verleden speelde hij al op prestigieuze plekken zoals  Carnegie Hall in New York en nu… in Zandvliet. De aangekondigde zangeres en percussioniste Katleen Scheir kan er wegens ziekte niet bij zijn.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Vvk: 8 euro
  • Kansentarief (tijdelijk enkel aan de balie): 2 euro
  • Kassa: 10 euro

Extra

Tijdsverloop : 20.10 uur Bernard Castelein, 20.30 uur Nathan Bell, 21.45 uur Fabrizio Poggi Duo, 22.45 uur einde concerten. 

bekijk ook

Foto-expo '100 landschappen'

Bernard Castelein

vr 21 apr 2023 - 20.00 uur tot vr 30 jun 2023

Ontdek in de foyer van vrijetijdscentrum de Schelde een knappe foto-expo van natuurgebieden in de buurt.

In de coulissen van '100 landschappen' - Bernard Castelein

Lezing

di 25 apr 2023 - 20.00 uur

Natuurfotograaf Bernard Castelein neemt je mee naar de rijke fauna en flora in de natuur en open ruimte rond Brasschaat.