Leeslekker: Feest

Voorlezen in de bib

Het is jeugdboekenmaand. Dat is een groot feest! Een feest vol leesplezier. Er zijn bijzonder veel boeken die een feest zijn om te lezen. De voorlezers hebben de feestelijkste boeken naar boven gevist uit de bibliotheek en lezen ze speciaal voor jouw kind voor.

Een feestelijke weg langs fascinerende avonturen en verwonderde momenten. Onder de boekenboom luisteren de kinderen naar ontroerende, ontspannende en opgewekte verhalen.

De voorleessessie duurt een uurtje. Je (klein)kind kan vrijblijvend aansluiten en vertrekken. Ondertussen kies je rustig je boeken uit, lees je de krant met een kopje thee of koffie in de comfortabele zitstoelen of blader je door tijdschriften op de tablets terwijl je oogappel geniet van een mooi verhaal.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Leesfeest in Viswater

Feest

za 13 mrt 2021 - 10.00 uur tot za 13 mrt 2021 - 13.00 uur

Met 50 kaarsjes verdient de jeugdboekenmaand een groot feest! Hef mee een glaasje tijdens de kinderreceptie, neem deel aan verschillende workshops en deel met ons jouw feestelijkste boek.

Slotfeest jeugdboekenmaand (4-12 jaar)

Feest

wo 31 mrt 2021 - 14.00 uur tot wo 31 mrt 2021 - 17.00 uur

We eindigen de jeugdboekenmaand met een knal. Altijd al eens willen dansen in de bibliotheek? Vandaag kan dat met de ‘silent disco’. Je zet een koptelefoon op met leuke muziek en je toont je beste danspassen op onze mini-dansvloer.