Freerunning (beginners)

Kinderworkshop (7-12 jaar)

Freerunning is op dit moment één van de populairste sporten onder jongeren. Bij freerunning is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk van punt A naar punt B gaat. Je moet die weg zo goed mogelijk afleggen en liefst in een rechte lijn. Als freerunner kom je vele obstakels tegen waar je op een acrobatische en sierlijke wijze overheen moet: gebouwen, muurtjes en andere hindernissen.

In deze lessenreeks voor beginners leer je de basis van freerunning. Veiligheid en plezier gaan voorop in deze lessen. Heb je reeds een lessenreeks freerun gevolgd en ben je klaar om moeilijkere obstakels te nemen of zwieriger over de obstakels te ‘lopen’? Dan is de lessenreeks voor gevorderden iets voor jou.

Lesdata

2, 9, 16, 23, 30 oktober
13, 20, 27 november
4, 11 december


Belangrijk: op de webshop staat foutief turnzaal De Brem als locatie vermeld. De lessen gaan door in turnzaal Noordland (Begijnhoeve 6, Zandvliet).

Praktisch

prijzen
  • Enkel vvk: 30 euro
locatie
  • Turnzaal Noordland
  • Begijnhoeve 6
  • 2040 Zandvliet

bekijk ook

Freerunning (gevorderden)

Kinderworkshop (7-12 jaar)

vr 9 okt 2020 - 19.00 uur

Freerunning is op dit moment een van de populairste sporten onder jongeren. Als freerunner loop je een obstakelparcours van het ene punt naar het andere. Heb je reeds een lessenreeks freerun gevolgd en ben je klaar voor moeilijkere obstakels? Dan is deze lessenreeks voor gevorderden iets voor jou.