Geert Verdickt (Buurman) aan 't DNA van de Polder

Wijkconcert XL

'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar de plaat 'Dans en Dwaal' vurig en dansbaar was, stript Verdickt nu in 'Einzelgänger' alles, tot enkel de essentie overblijft.

Tijdens de voorstelling wisselt Verdickt nummers uit het album Einzelgänger af met ouder werk: 'London Stansted', 'Soms ben jij de zon en ik de maan', 'Rocky', 'Pruimelaar', 'Zo voorbij' of 'Bladeren van goud', ...

Een autobiografische Geert Verdickt, zoals steeds. Niet eenzaam, maar alleen.

We organiseren de wijkconcerten op enkele idyllische plekjes in ons district. Kom langs met buren, vrienden en familie. Breng een drankje en een hapje mee. En kom genieten van een gezellig samenzijn met op de achtergrond een streepje muziek.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • DNA van de Polder
  • Derdeweg z/n
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Muziek op de Varkensmarkt

Wijkconcert

za 3 jul 2021 - 19.30 uur tot za 3 jul 2021 - 21.00 uur

Op de Varkensmarkt brengt jong Amsterdams geweld een mix van intieme akoestische songs tot swingende rock ‘n roll tot leven. De gezichten achter Steelstreet hebben een passie voor muziek uit de jaren 50 en 60 en brengen sfeer met zowel covers als origineel werk.

Muziek in Viswater

Wijkconcert

za 17 jul 2021 - 19.30 uur tot za 17 jul 2021 - 21.00 uur

De muziek in wijk Viswater wordt verzorgd door Radio Tour, een jazzband die je meeneemt op een nostalgische muziekreis. Ze cruisen vrolijk van de Hot Club de France via de gipsy swing jazz van Django Reinhardt naar het Amerika van Nat King Cole, Satchmo en consoorten.

Muziek in Bokspane

Wijkconcert

za 31 jul 2021 - 19.30 uur tot za 31 jul 2021 - 21.00 uur

Van 'La Paloma' tot 'Perfect', van 'De Kreuners' tot 'Stan van Samang', van 'Eenzaam zonder jou' tot 'Fine Brown Frame' en van 'De Stille Kempen' tot ‘I don’t wanna dance'.... Geen stille momenten met Passepartoe, een band die gegarandeerd zal zorgen voor sfeer en enthousiasme!