‘Grasland’ is een bijzonder project van acteur Wim Van de Velde in samenwerking met grafisch kunstenaar Pieter De Decker. Dit sprookjesachtig theater speelt zich af voor, soms tussen, en samen met peuters en kleuters.

Geruggesteund door sprookjesachtige illustraties en bewegende animatiebeelden, neemt Wim de peutertjes mee naar ‘Grasland’, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen.

Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maken we kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief lieveheersbeestje.

De kinderen loeren in het koffertje van de schildpad, kietelen de slak tot ze giert van het lachen en schuiven samen met de lieveheersbeestjes van de lange nek van de giraf. Onder begeleiding van mevrouw olifant en het plaatselijke eekhoorntjesorkest, toeteren ze een lied voor kleine egel en dansen ze de stippen van het lijf.


Coronamaatregelen

Er worden geen volwassenen toegelaten in de zaal. Ouders kunnen hun kinderen afzetten en ophalen aan de balie van het vrijetijdscentrum. Medewerkers van het vrijetijdscentrum zullen de kinderen begeleiden naar en tijdens de voorstelling. De voorstelling start om 14 uur en eindigt om 14.45 uur.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kinderen kassa: 8 euro
  • Kinderen voorverkoop: 6 euro

Extra

Voor kleuters vanaf 2,5 jaar tot en met de derde kleuterklas.