Spraakwater - Hilde Mariën, Bore-out en Burn-out

Lezingen in de bib

Van burn-out en bore-out hebben we allemaal al eens gehoord. Maar wat betekenen ze nu echt? Coach Hilde Mariën geeft je in deze lezing belangrijke tips en meer inzicht in de kenmerken, oorzaken en gevolgen.

Burn-out en bore-out komen steeds meer voor bij steeds jongere personen. Het is één van de belangrijkste oorzaken van absenteïsme en presenteïsme in elke beroepscategorie. Preventie en tijdig ingrijpen is heel belangrijk. Hilde Mariën is coach, spreker en opleider, gespecialiseerd in stress, veerkracht, burn-out, bore-out en het maken van keuzes als individu en bedrijf. Haar aanpak is uitgesproken no-nonsense en gericht op de essentie. Ze is auteur van het boek ‘Ik ben (het) zo moe’.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Abonnement: 30 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Spraakwater - Maarten Jagermeester, Meneer de dierendokter

Lezingen in de bib

do 13 jan 2022 - 20.30 uur

Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In 'Meneer de dierendokter beschrijft hij leuke, ontroerende, grappige, ... momenten uit zijn carrière. Hij vertelt alles met zoveel humor dat niemand onberoerd blijft.

Spraakwater - Bieke Ilegems, Fuck(ing) Perfect

Lezingen in de bib

do 10 feb 2022 - 20.30 uur

Als actrice en nieuwsanker ervaart Bieke Ilegems vaak de druk om perfect te zijn. Gevoelens van faalangst en onzekerheid zijn haar niet onbekend. In ‘Fuck(ing) Perfect’ deelt ze hoe ze hiermee omgaat.

Spraakwater - Sigrid Spruyt, Dagboek van een Ijsbeer

Lezingen in de bib

do 10 mrt 2022 - 20.30 uur

Sigrid Spruyt was tot 2007 nieuwsanker van het VRT journaal. In deze lezing vertelt ze over haar jaren bij de nieuwsdienst en waarom zij uiteindelijk ontslag nam.