Sterren van de Polder - Slotfeest met Ontpopt, Les Truttes, kinderanimatie en foodtrucks

Feest

Op pinkstermaandag is Sieg De Doncker weer van de partij om het grootste straatfeest van het land te presenteren. Wie weet maakt Sieg van jou wel de ster van de polder! Tijdens een middag met spektakel, gezellige kinderanimatie, meezingplezier, foodtrucks en topmuziek kan je samen met alle bewoners van Berendrecht en Zandvliet de 900ste verjaardag van de dorpen vieren.

Ontpopt neemt de grootste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen. Zonder enig voorbehoud grasduinen ze door het werk van Clouseau, de Kreuners, Marco Borsato, Gorki, Raymond Van het Groenewoud, Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer... Dat wordt meezingen, dansen of gewoon genieten.

Fanfare 't Akkoord is een kleurrijke fanfare met een 40-tal muzikanten. Ze zijn steeds op zoek naar een mengvorm tussen traditie en experiment, herkenbaarheid en verbazing. Voor extra spektakel zorgt Majoretski met eigenzinnige dansen op de muziek van de fanfare.

Les Truttes brengt al 20 jaar een creatieve mix van muziek en spektakel. Daarmee zijn ze ongetwijfeld de origineelste Belgische coverband die zowel kleinschalige locaties als de grootste festivals in Europa plat speelt. Met hun overdosis energie brengt ‘Les Truttes’ een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd laat.


Programma

14 uur - Opening feestterrein

14.30 uur - Sieg brengt spektakel en start kinderanimatie

15.30 uur - Ontpopt

17.15 uur - Fanfare 't Akkoord & Majoretski

18.30 uur - Les Truttes

20 uur - SlotPraktisch

prijzen
  • Gratis
locatie
  • Armenstraatje
  • Armenstraatje z/n
  • 2040 Zandvliet

bekijk ook

Sterren van de Polder - Startfeest met Sieg De Doncker, Fixkes en picknick

Feest

zo 12 mei 2019 - 12.00 uur tot zo 12 mei 2019 - 17.00 uur

Berendrecht en Zandvliet bestaan 900 jaar. Dat vieren we tijdens het groots dubbelfestival 'Sterren van de Polder' en tal van andere activiteiten. Want de sterren van de Polder, dat zijn wij, jij, ik en iedereen die in ons district woont!