Spraakwater - Tim Boydens

Lezingen in de bib

Een drone of RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) is binnenkort niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het helpt ons om risicovolle plaatsen te bereiken, spaart een hoop werkuren uit, maar bovenal, het bezorgt u prachtige foto’s van bovenaf. Toch mag niet iedereen zomaar een drone de lucht insturen. Hiervoor is, net zoals gemotoriseerde voertuigen, een specifieke vlieglicentie nodig.

Tijdens deze lezing wordt u kort ondergedompeld in de wetgeving en overlopen we welke mogelijkheden deze technologie biedt in onze samenleving, want het is niet enkel ‘boys and toys’. We bekijken ook kort even de technologie: hoe steekt een drone in elkaar en wat doet hij? Tot slot volgt er een praktisch onderdeel waarbij u zelf een nano-drone kan laten vliegen.

In samenwerking met Antwerp Drone Pilots.

Indoorvlucht met een dronePraktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Naast de normale ticketverkoop per lezing kan u kiezen voor een abonnement. Hiermee geniet u van vijf lezingen voor een voordeeltarief en betaalt u slechts 26 in plaats van 30 euro. Inschrijven kan tot en met 14 februari.

bekijk ook

Spraakwater - Mieke Mievis & Hilde Martinez

Lezingen in de bib

do 14 feb 2019 - 20.30 uur

De datingwereld is tegenwoordig een ware jungle: Tinder, fileflirten, speeddaten, relatiebureaus ... Experts Mieke Mievis en Hilde Martinez onderzochten alle mogelijkheden en vertellen u wat er wel werkt en wat niet.

Spraakwater - Stephanie Scheirlynck

Lezingen in de bib

do 11 apr 2019 - 20.30 uur

Stuw uw sportprestaties naar nieuwe hoogtes met een aangepast sportdieet. Stephanie Scheirlynck leert u in deze lezing. meer over de specifieke dieetvereisten van een sporter om optimaal te trainen en herstellen. Als sportdiëtiste staat zij onder andere Greg Van Avermaet en Nafi Thiam bij.

Spraakwater - Liesbeth Van Impe

Lezingen in de bib

do 13 jun 2019 - 20.30 uur

De Belgische politiek is vaak verwarrend. Welke belangen spelen er, wie heeft de macht en wat gebeurt er achter de schermen. Politiek journaliste Liesbeth Van Impe brengt klaarheid en gidst u door het politieke landschap.