Jokke Schreurs Quartet, Hans Mortelmans Trio en Kristof Devos

Foyerconcert

Kom proeven van muziek, een knappe expo en speciale hapjes en drankjes. Op het menu: een avond met jazzy eerbetonen aan Wannes Van De Velde en Georges Brassens en de eerste expo met illustraties.

Kristof Devos is illustrator en auteur van kinderboeken. Daarmee won hij al tal van internationale prijzen. Daarnaast werkt hij als freelancer voor allerlei magazines en ontwerpt hij zelfs horloges. Een ideale expo om tijdens de zomermaanden ook samen met je kinderen te bezoeken.

Hans Mortelmans (zang en gitaar), Lodewijk Dedain (gitaar) en Pieter Mortier (contrabas) brengen een eerbetoon aan Georges Brassens. 'Kampvuurdeunen' volgens sommigen, 'jazz' roepen anderen. Ze gaan aan de slag met de vele lagen in de teksten en de muziek van deze eigenzinnige artiest.

Jokke Schreurs Quartet bestaat uit Jokke Schreurs (gitaar), Sam Vloemans (trompet, bugel, percussie), Henk de Laat (contrabas en scat) en Luc Vandenbosch (drum). Met het project ‘Wannes in jazz’ brengen ze een selectie van composities die representatief zijn voor het werk van Wannes. Ze geven er een persoonlijke instrumentale toets aan, en spreken er tegelijk ook een ruimer en anderstalig publiek mee aan.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 8 euro
  • Kassa: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro