Lady Linn & Her Magnificent Bigband

Concert

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan 15 jaar en om dit te vieren pakt Lady Linn uit met een bigband-plaat. Met deze plaat keert ze terug naar haar 'roots': Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren voor hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert, en zo ontstond Lady Linn & Her Magnificent Bigband! Speciaal voor de bigband schreef ze twaalf nieuwe songs die recht uit het hart komen en werkte daarbij samen met arrangeurs die deel uitmaken van de bigband.

Lady Linn alias Lien De Greef heeft ondertussen vier albums op haar naam staan. Haar vijfde is ook meteen haar verjaardagsalbum. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, drie MIA’s, een ‘Radio 2 Zomerhit’ en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv-show ‘Liefde Voor Muziek’ aan haar palmares toevoegen.

Live staat ze met haar Magnificent Seven garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Lady Lynn & Her Magnificent Bigband

in de pers

De Standaard - ‘Financieel is een bigbandplaat maken het domste wat je kan doen, maar wat een verrijking ...'

Met een bigband achter haar blaast Lady Linn krachtdadig haar verjaardagskaarsjes uit, terwijl haar oude liefde voor jazz weer volop oplaait op haar nieuwe album.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Vvk: 18 euro
  • Kassa: 20 euro
  • Tarief Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Sint-Gertrudiskerk Zandvliet
  • Spaansemolenstraat 1
  • 2040 Zandvliet