Spraakwater - Leen Dendievel, Asem

Lezingen in de bib

Je hart gaat als een razende tekeer, zweetparels op je voorhoofd, een ijzeren gordijn blokkeert je borstkas en je longen zijn te klein om te ademen. Ga je dood? Ben je ziek? Je bent bang, in paniek. Je lijf wil je iets vertellen.

Naar schatting heeft de helf van de bevolking last van angstgevoelens. Ook Leens gestikte hart ging haar levensritme verstoren. Tijdens deze lezing gaat ze dieper in op de oorzaak van haar paniekaanvallen. Wat gebeurt er in je hoofd tijdens zo'n aanval? En kan je ze voorkomen? Leen Dendievel spreekt uit eigen ervaring en haar expertise als assistent in de psychologie.Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Abonnement: 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Spraakwater - Cynrik De Decker, Voordat de bom viel

Lezingen in de bib

do 11 feb 2021 - 20.30 uur

75 jaar geleden ontplofte boven Hiroshima een uraniumbom. Cynrik De Decker belicht de Belgische betrokkenheid bij dit keerpunt in de wereldgeschiedenis.
afgelast

Spraakwater - Maarten Jagermeester, Meneer de dierendokter

Lezingen in de bib

do 11 mrt 2021 - 20.30 uur

Sinds jaar en dag runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. Hij beleefde ronduit spectaculaire avonturen met de meest uiteenlopende dieren. In deze lezing brengt hij een selectie van verhalen vol humor en dierenliefde.
afgelast

Spraakwater - Bieke Ilegems, De zoektocht van een ouder meisje

Lezingen in de bib

do 15 apr 2021 - 20.30 uur

Het is schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze lezing helemaal open, met veel vallen en opstaan. Soms pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar ook geestig, gracieus en hilarisch herkenbaar.