Geleide wandeling Lillo-Potpolder

Scheldefestival Lillo - Wandeling

Lillo-Fort is het kleine en mooie buitenbeentje van ons district. De enige plaats waar de mensen nog tegen de machtige Schelde aan wonen. Een plek vol geschiedenis, natuur en erfgoed. De ideale plek voor een kleinschalig festival voor de hele familie! Deze activiteit maakt daar deel van uit. Bekijk het volledige programma.


Een gids van Natuurpunt neemt je mee op pad langs Lillo-Potpolder. Van 2010 tot 2012 werd die in het kader van het Sigmaplan heringericht. Dankzij de verbinding met de Schelde, kan zich ook hier een slikken- en schorrengebied ontwikkelen. Je gaat ook op het schiereilandje dat anders niet toegankelijk is. En met een zeef kan je ontdekken wat er allemaal in het slik verborgen zit. Boeiend voor alle leeftijden!

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis | vooraf inschrijven
locatie
  • Jachthaven Lillo

Extra

Wandelingen duren 1 uur en starten om 14 of om 15.30 uur.

Gratis tickets enkel in voorverkoop.

bekijk ook

Piacevole en Philippe Turiot

Scheldefestival Lillo - Concert

zo 4 okt 2020 - 11.00 uur

Het kamermuziekensemble Piacevole brengt samen met accordeonist Philippe Thuriot een sprankelend tangoconcert. Via de Schelde vaar je immers naar die andere havenstad Buenos Aires. En daar leefde Astor Piazolla… Het muzikale programma bestaat dan ook grotendeels uit zijn composities.

Barto, De Grote Hula Show & Agent nummer 16

Scheldefestival Lillo - Circusanimatie

zo 4 okt 2020 - 14.00 uur tot zo 4 okt 2020 - 17.30 uur

Klaar om te lachen? Barto, reizende attractie Agent nummer 16 en ede Grote Hula Show zorgen tijdens het scheldefestival doorheen de dag voor gekke en geniale animatie.