Spraakwater - Mieke Mievis & Hilde Martinez

Lezingen in de bib

‘Hart Gezocht’ is een grappige lezing vol herkenbare verhalen, maar ook met bruikbare tips, verhelderend cijfermateriaal en een hoop wetenschappelijke uitleg die veel verklaart over de wereld van verliefdheid en dating.

Het uitgangspunt is simpel: daten is een ontdekkingstocht, een meeslepend avontuur, waar vooral hard gezocht wordt naar een hart. Als single krijgt u hierbij vaak ongevraagde, maar goedbedoelde raad. Maar werken die tips wel? Hoe wordt u een begeerlijke single? Welke trucs helpen om een date te versieren? Waarom neemt u best geen profielfoto met een zonnebril op uw neus?

Daarnaast krijgt u meer inzicht in de biologische reacties die met verliefdheid gepaard gaan. Er wordt ingegaan op het fenomeen bindingsangst en de dames leggen uit waarom u iemand best niet te lang aan het lijntje houdt.

'Hart Gezocht' onderzoekt het daten op alle mogelijke manieren. Mieke probeerde alles wat enigszins gangbaar is en ook wat minder evident lijkt zoals fileflirten, relatiebureaus, onlinedaten, tinderdaten, speeddaten, afterworkparty's,.... Of dat alles ook resultaat had zal u leren in deze lezing!

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Naast de normale ticketverkoop per lezing kan u kiezen voor een abonnement. Hiermee geniet u van vijf lezingen voor een voordeeltarief en betaalt u slechts 26 in plaats van 30 euro. Inschrijven kan tot en met 6 september.

bekijk ook

Spraakwater - Dalila Hermans

Lezingen in de bib

do 10 jan 2019 - 20.30 uur

Schrijfster, mama en journaliste Dalilla Hermans werd geboren in Rwanda en groeide op in de Kempen als een van de eerste met een andere huidskleur. In haar boek 'brief aan Cooper en de Wereld' en deze lezing gaat ze de discussie over racisme, discriminatie aan en deelt haar visie.

Spraakwater - Tim Boydens

Lezingen in de bib

do 14 mrt 2019 - 20.30 uur

Misschien hebt u er al over gehoord of hebt ze zelfs al zien rondvliegen: drones. Deze vliegende machines zijn meer dan alleen speelgoed voor volwassenen. Tim Boydens licht de mogelijkheden toe. U krijgt ook de kans om zelf een drone te laten opstijgen.

Spraakwater - Stephanie Scheirlynck

Lezingen in de bib

do 11 apr 2019 - 20.30 uur

Stuw uw sportprestaties naar nieuwe hoogtes met een aangepast sportdieet. Stephanie Scheirlynck leert u in deze lezing. meer over de specifieke dieetvereisten van een sporter om optimaal te trainen en herstellen. Als sportdiëtiste staat zij onder andere Greg Van Avermaet en Nafi Thiam bij.