Spraakwater - Mieke Mievis & Hilde Martinez

Lezingen in de bib

‘Hart Gezocht’ is een grappige lezing vol herkenbare verhalen, maar ook met bruikbare tips, verhelderend cijfermateriaal en een hoop wetenschappelijke uitleg die veel verklaart over de wereld van verliefdheid en dating.

Het uitgangspunt is simpel: daten is een ontdekkingstocht, een meeslepend avontuur, waar vooral hard gezocht wordt naar een hart. Als single krijgt u hierbij vaak ongevraagde, maar goedbedoelde raad. Maar werken die tips wel? Hoe wordt u een begeerlijke single? Welke trucs helpen om een date te versieren? Waarom neemt u best geen profielfoto met een zonnebril op uw neus?

Daarnaast krijgt u meer inzicht in de biologische reacties die met verliefdheid gepaard gaan. Er wordt ingegaan op het fenomeen bindingsangst en de dames leggen uit waarom u iemand best niet te lang aan het lijntje houdt.

'Hart Gezocht' onderzoekt het daten op alle mogelijke manieren. Seksuologe Mieke Mievis probeerde alles wat enigszins gangbaar is en ook wat minder evident lijkt zoals fileflirten, relatiebureaus, onlinedaten, tinderdaten, speeddaten, afterworkparty's,.... Of dat alles ook resultaat had zal u leren in deze lezing!

Een voorproefje:

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Naast de normale ticketverkoop per lezing kan u kiezen voor een abonnement. Hiermee geniet u van vijf lezingen voor een voordeeltarief en betaalt u slechts 26 in plaats van 30 euro. Inschrijven kan tot en met 6 september.

bekijk ook

Spraakwater - Tim Boydens

Lezingen in de bib

do 14 mrt 2019 - 20.30 uur

Misschien hebt u er al over gehoord of hebt ze zelfs al zien rondvliegen: drones. Deze vliegende machines zijn meer dan alleen speelgoed voor volwassenen. Tim Boydens licht de mogelijkheden toe. U krijgt ook de kans om zelf een drone te laten opstijgen.

Spraakwater - Bart Van Loo

Lezingen in de bib

do 9 mei 2019 - 20.30 uur

De geschiedenis van de Lage Landen begint in de duistere Middeleeuwen. Een tijd van brandstapels, feestelijke banketten, riddertoernooien en epidemieën. Meesterverteller Bart Van Loo, auteur van 'De Bourgondiërs. Stichters van de Lage Landen', is uw gids bij uitstek.

Spraakwater - Liesbeth Van Impe

Lezingen in de bib

do 13 jun 2019 - 20.30 uur

De Belgische politiek is vaak verwarrend. Welke belangen spelen er, wie heeft de macht en wat gebeurt er achter de schermen. Politiek journaliste Liesbeth Van Impe brengt klaarheid en gidst u door het politieke landschap.