Arnold Kruisdijk (° 1949) bracht zijn vroege jeugd door in Indonesië en verbleef daarna op verschillende locaties in Nederland en België. In zijn studiejaren maakte hij zijn eerste kunstwerkjes met behulp van spijkers en gouddraad. 

Na zijn militaire dienst te hebben vervuld in 1974 trok hij naar Zambia, waar hij de leiding had over een grote boerderij. Vanuit die positie werd hij ook betrokkken bij verschillende ontwikkelingsprojecten van de Nederlandse regering en de FAO (Voedsel- en Landbouworganisatie) in de Sub-Sahara.

In 1988 ging hij een nieuwe uitdaging aan in de IT als programmeer. Op 65-jarige leeftijd nam hij de kunstenaarsdraad weer op met het schilderen van voornamelijk gemixte materie-schilderijen. Een selectie van die werken kan u bewonderen in deze tentoonstelling.


Praktisch

genre
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Wenst u contact op te nemen met de exposant of wil u zelf exposeren, contacteer dan het vrijetijdscentrum via mail op vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be of telefonisch op 03 298 27 30. Alle praktische info vindt u hier.