Sterren van de Polder - Startfeest met Sieg De Doncker, Fixkes en picknick

Feest

Berendrecht en Zandvliet bestaan 900 jaar. Dat vieren we tijdens een groots dubbelfestival 'Sterren van de Polder' en tal van andere activiteiten. Want de sterren van de Polder, dat zijn wij, jij, ik en iedereen die in ons district woont!

De feestelijke start is op zondag 12 mei. Na de picknick komt de Ketnetheld en Sterartiest Sieg De Doncker met een mysterieuze opdracht op de proppen! En daarna is er veel sfeermuziek en ook kinderanimatie met 'theater op rolletjes'.

Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra is een zeskoppige band die energieke punkfolk voor alle leeftijden brengt. De muziek die ze maken is helemaal geschikt voor huis-tuin-keukengebruik én voor een gezellig familiefestival in Berendrecht. Verwacht u aan originele instrumenten en een mix van eigen nummers en covers.

FIXKES brengen als vanouds heerlijke songs met weerhaken in het lokale dialect waarin alles kan, maar niets moet. De ene moment hard en het andere moment fluweelzacht. Rake observaties van het leven en natuurlijk de liefde. Of het gebrek eraan.


Picknick

Een zacht dekentje, een groene omgeving en een heerlijke picknick: de ideale ingrediënten om samen te genieten van een relaxte lentedag. Pak je eigen picknickmand en -deken mee of bestel een picknickmenu met heel wat lekkers. Je kan een picknickmenu bestellen tot en met dinsdag 7 mei.

In het picknickzakje vind je 2 pistolets, een croissant, beleg, choco, fruit, yoghurt, een zoete verrassing en uiteraard ook een drankje. Kinderen krijgen ook al dit lekkers maar in plaats van 2 pistolets krijgen zij 1 sandwich. 

Voor een volwassenpicknickmenu betaalt u 8 euro, kinderen betalen slechts 6 euro.


Programma

12 uur - Picknick

12 uur - Start kinderanimatie

13 uur - Sieg kondigt de mysterieuze opdrachten aan

13.30 uur - Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra

15.30 uur - FIXKES

17 uur - Slot
Praktisch

prijzen
  • Gratis
  • Picknickmenu volwassene: 8 euro
  • Picknickmenu kind: 6 euro
locatie
  • Viswater (in openlucht)
  • Tongerlostraat z/n
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Sterren van de Polder - Slotfeest met Ontpopt, Les Truttes, kinderanimatie en foodtrucks

Feest

ma 10 jun 2019 - 14.00 uur tot ma 10 jun 2019 - 20.00 uur

Berendrecht en Zandvliet bestaan 900 jaar. Dat vieren we tijdens het groots dubbelfestival 'Sterren van de Polder' en tal van andere activiteiten. Want de sterren van de Polder, dat zijn wij, jij, ik en iedereen die in ons district woont!