Spraakwater - Maarten Jagermeester, Meneer de dierendokter

Lezingen in de bib

Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In ‘Meneer de dierendokter’ beschrijft hij de meest pakkende momenten uit zijn carrière. Samen met zijn vrouw, 3 dochters en inwonende vader, beleefde hij ronduit spectaculaire avonturen. Of het nu om een doodgeschoten koe, een achtergelaten slang of een verwaarloosde hond gaat, Jagermeester vertelt het met zoveel humor dat geen mens onberoerd blijft.afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Abonnement: 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Spraakwater - Cynrik De Decker, Voordat de bom viel

Lezingen in de bib

do 11 feb 2021 - 20.30 uur

75 jaar geleden ontplofte boven Hiroshima een uraniumbom. Cynrik De Decker belicht de Belgische betrokkenheid bij dit keerpunt in de wereldgeschiedenis.

Spraakwater - Bieke Ilegems, De zoektocht van een ouder meisje

Lezingen in de bib

do 15 apr 2021 - 20.30 uur

Het is schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze lezing helemaal open, met veel vallen en opstaan. Soms pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar ook geestig, gracieus en hilarisch herkenbaar.
afgelast

Leen Dendievel, Asem

Lezing

do 8 jul 2021 - 20.00 uur

Naar schatting heeft de helft van de bevolking last van angstgevoelens. Ook Leens gestikte hart ging haar levensritme verstoren. Tijdens deze lezing gaat ze dieper in op de oorzaak van haar paniekaanvallen. Leen Dendievel spreekt uit eigen ervaring en haar expertise als assistent in de psychologie.