Piacevole en Philippe Turiot

Scheldefestival Lillo - Concert

Lillo-Fort is het kleine en mooie buitenbeentje van ons district. De enige plaats waar de mensen nog tegen de machtige Schelde aan wonen. Een plek vol geschiedenis, natuur en erfgoed. De ideale plek voor een kleinschalig festival voor de hele familie! Deze activiteit maakt daar deel van uit. Bekijk het volledige programma.


Het kamermuziekensemble Piacevole brengt samen met accordeonist Philippe Thuriot een sprankelend tangoconcert. En dat is niet zo raar, want via de Schelde vaar je over de wereldzeeën naar die andere havenstad Buenos Aires. En daar leefde Astor Piazolla… Het muzikale programma bestaat dan ook grotendeels uit zijn composities.

Het professionele strijkkwintet Piacevole, met Zandvlietenaar Nico Baltussen, maakt al meer dan 25 jaar samen muziek, bracht een tiental cd’s uit en werkte samen met topartiesten uit verschillende genres.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • Vvk: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Sint-Benedictuskerk Lillo
  • Havenmarkt 6
  • 2040 Lillo

bekijk ook

Barto, De Grote Hula Show & Agent nummer 16

Scheldefestival Lillo - Circusanimatie

zo 4 okt 2020 - 14.00 uur tot zo 4 okt 2020 - 17.30 uur

Klaar om te lachen? Barto, reizende attractie Agent nummer 16 en ede Grote Hula Show zorgen tijdens het scheldefestival doorheen de dag voor gekke en geniale animatie.

Geleide wandeling Lillo-Potpolder

Scheldefestival Lillo - Wandeling

zo 4 okt 2020 - 14.00 uur

Een gids van Natuurpunt neemt je mee op pad langs Lillo-Potpolder. Van 2010 tot 2012 werd die in het kader van het Sigmaplan heringericht. Dankzij de verbinding met de Schelde, kan zich ook hier een slikken- en schorrengebied ontwikkelen. Boeiend voor alle leeftijden!