Picknick samen op het grasplein aan bibliotheek Viswater en vier de bevrijding van WO I. Een goed gevulde picknickmand, fijne muziek, volksspelen en de poldermobiel staan garant voor een heerlijke brunch me het hele gezin. Ontdek bijzondere oorlogsverhalen van heldhaftige districtsbewoner in de tentoonstelling.

Pak uw eigen picknickmand mee of bestel een mooie mand gevuld met heel wat lekkers aangevuld met typische eetwaren die doen terugdenken aan het begin van de vorige eeuw. Zo kan u proeven van croissants, broodjes, havermoutkoekjes, bietensap en rozijnenbrood. Bestel uw mand voor 24 juli met vermelding van het aantal personen. Vergeet uw eigen dekentje niet.

Verschillende verenigingen verkopen ter plaatse drankjes. Proef ook van lekkere zelfgebakken taarten beslis mee wie de beste taartenbakker van het district is.

Taartenbakwedstrijd

Bakt u graag taart? Haal dan uw bakkunsten maar boven. Kom om 11 uur met uw lekkerste zelfgebakken taart naar de picknick en laat iedereen ervan proeven. Wie de lekkerste taart bakt wordt bekroond tot beste taartenbakker van het district. 

In samenwerking met cultuurraad Berendrecht-Zandvliet-Lillo.


Praktisch

genre
prijzen
  • Picknickmand voor 2 personen: 10 euro
  • Picknickmand voor gezin (2 volwassenen + 2 kinderen): 17.5 euro
locatie
  • Viswater (in openlucht)
  • Tongerlostraat z/n
  • 2040 Berendrecht

Extra

Wil u graag een mand met lekkernijen bestellen? Doe dit dan voor 24 juli.