Oproep

Gezocht: vrijwilligers voor het Roefelteam

Het Roefelteam zijn vrijwilligers die de Roefeldag organiseren. Om het team uit te breiden, zoekt vrijetijdscentrum De Schelde nieuwe vrijwilligers die de Roefeldag mee willen organiseren.

Wat is de Roefeldag?

De Roefeldag is een dag waarop kinderen van 6 tot en met 14 jaar een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de ‘grotemensenwereld’. Zo kunnen ze mee helpen in winkels, cafés, bakkers, bij verenigingen en nog veel meer. In 2020 gaat de Roefeldag door op zaterdag 10 oktober.

De Roefeldag is een samenwerking van een team vrijwilligers en vrijetijdscentrum De Schelde. Om van de Roefeldag ook dit jaar opnieuw een succes te maken, zoekt vrijetijdscentrum De Schelde vrijwilligers om het Roefelteam uit te breiden.

Wat doet het team?

Het Roefelteam komt maandelijks samen en engageert zich om van de Roefeldag een groot succes te maken. Zo contacteren zij bijvoorbeeld zelfstandigen om deel te nemen, voeren zij promotie voor de Roefeldag, organiseren ze de inschrijvingen en nog veel meer. Zonder dit Roefelteam, is er geen Roefeldag!

Wil jij je engageren en graag helpen? Of heb je vragen? Neem dan contact op met het vrijetijdscentrum.

Meer info

Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet
vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be
tel. 03 298 27 30