Tijdens dit leuke familiefestival (her)ontdek je alle troeven van Lillo en krijg je er optredens, lezingen, rondleidingen en animatie bovenop.

Familietheater

Orkest Bazar is een circusact met drie geweldige muzikanten. Of zijn het drie verbluffende circusartiesten die muziek maken?

Kris Dockx, de ‘burgemeester’ van Lillo, en zijn gezelschap nemen je mee op sleeptouw door het fort met een smartlappenvoorstelling die eindigt in het Kruitmagazijn. Binnenkort komt op deze pagina nog een inschrijflink.

Muziek in de kerk

Marc Hauman is een ongelooflijke zanger uit Temse, ook aan de Schelde. Na allerlei samenwerkingen, onder meer met Wannes Van de Velde, brengt hij met zijn groep vertelsels, poëtische overpeinzingen en luchtige observaties.

Tangogroep Astor creëert samen met Patrick Riguelle een unieke mix van tango en Jacques Brel. Ze nemen je mee op een reis van het vlakke land naar Buenos Aires.

Bibmobiel

De kleine maar fijne BIBmobiel parkeert op een gezellig grasveldje en laat vertellers voor jong en oud aan het woord.

Bezienswaardigheden

Het Poldermuseum zal dit jaar waarschijnlijk nog even de deuren kunnen openen in een totaal opgefriste opstelling.

De molenaars van De Eenhoorn ontvangen je met veel enthousiasme aan de Scheldelaan.

Wandelingen

Ontdek op je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Lillo-Fort. Het vertrekpunt is het infobord van Havenland bij de parking aan de Tolhuisstraat. Daar start de wandelroute, die met een plompenblad uit het wapenschild van Lillo aangeduid is.

Natuurpunt gidst jong en oud door de waardevolle natuur van het Galgeschoor. Binnenkort komt op deze pagina nog een inschrijflink.

Nostalgische bus

Ook dit jaar rij je met een van de oude bussen uit de 'Berendrechtse stelplaats' tussen de haltes: Botermarkt, Zandvliet - Dorpstraat (ter hoogte van Solftplaats), Berendrecht - Scheldelaan, Lillo. Binnenkort komen er nog inschrijflinks voor tickets.

Zandvliet naar Lillo, vertrek om: 10 - 12 - 14 - 16 - 18 uur

Lillo naar Zandvliet, vertrek om: 11 - 13 - 15 - 17 - 19 uur

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Concerten kansentarief: 2 euro
  • Concerten kassa: 14 euro
  • Concerten vvk: 12 euro
  • Gratis
  • Busrit: 1.5 euro
locatie
  • Kazerneplein, Lillo

bekijk ook

Nostalgische busrit

Scheldefestival Lillo

zo 3 okt 2021 - 10.00 uur

Reis met een nostalgische bus vanuit Zandvliet en Berendrecht naar het Scheldefestival in Lillo.