Sintvoorstelling met Meet & Greet

Kindervoorstelling

Milou is een eenzaam meisje. Ze heeft geen vrienden en vraagt aan de Sint of hij voor een vriend kan zorgen. Maar Sinterklaas heeft andere zorgen: zijn boek is leeg, er staat helemaal niets in. In zijn boek verschijnt steeds alles wat hij wil weten over alle kinderen. Elk jaar haalt hij uit het magische land een poeder uit de bron van waarheid, dat zijn boek tot leven brengt, maar dit jaar is hij vergeten te gaan.

Wie is dapper genoeg om het poeder snel te halen? De Hoofdpiet? Nee, die heeft toch geen tijd... De Lolpiet? Tja, die heeft wel tijd. Maar zijn naam zegt het zelf; hij denkt dat alles een grapje is. Lolpiet zal de klus moeten klaren maar hij tuimelt de kamer van Milou binnen. Kan Lolpiet het poeder bemachtigen en wat heeft Milou hiermee te maken? Om antwoord te krijgen op deze vragen, kan je best komen kijken naar dit magische, grappige en spannende sinterklaasverhaal.

Na de voorstelling kan uw kind een bezoekje brengen aan de Sint in onze foyer. Combineer de voorstelling met de zwarte pieten wandeling en bezorg je kind een volledige 'Sintexperience'.Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

bekijk ook

Wandel-mee-dag

Evenement

zo 24 nov 2019 - 09.00 uur

Wandelen heeft een positieve impact op je gemoed en gezondheid. Op deze Wandel-mee-dag kies je uit verschillende korte en lange wandelingen doorheen het district. Ook voor wie graag jogt is er een parcours. De kleinsten gaan op in een speciale Zwarte Pieten wandeling.