Spraakwater - Sofie Schippers

Lezingen in de bib

Een van de meest voorkomende en onderschatte kwalen is tegenwoordig een burn-out. Wanneer je getroffen wordt, voel je je psychisch kwetsbaar, geestelijk ongezond en nauwelijks in staat te doen wat je hersenen dicteren. Het is een gevaar dat altijd om de hoek loert.

In haar boek ‘Proficiat met je burn-out’ vertelt Sofie Schippers haar persoonlijk verhaal, na een lange zoektocht met veel zelfreflectie. Ze neemt je mee in een verhaal van depersonalisering, zelfmoord en psychiatrie om uiteindelijk die verdomde burn-out als een tweede kans te ervaren.

Tijdens de lezing neemt Sofie haar publiek mee op de rollercoaster die haar burn-out haar liet zien en geeft je met haar boek een duwtje in de rug geven om even stil te staan bij je eigen rollercoaster.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Wil je voordeliger van elke lezing genieten? Kies dan voor een abonnement. Hiermee betaal je slechts 26 euro voor 5 lezingen (in plaats van 30 euro). Inschrijven kan tot en met 13 februari.

bekijk ook

Spraakwater - Wim Slabbinck

Lezingen in de bib

do 13 feb 2020 tot do 11 jun 2020

Zijn mannen werkelijk geobsedeerd door seks? Willen ze altijd klaarkomen? Zijn het alleen de mannen die van porno houden? Is het echt zo dat vrouwen faken en mannen niet? Seksuoloog Wim Slabbinck legt in deze lezing de vooroordelen en clichés over mannen op de rooster.

Spraakwater - Frank Van Laeken

Lezingen in de bib

do 13 feb 2020

Het schandaal van de witwaspraktijken in het Belgische voetbal in 2018 was geen grote verrassing voor Frank Van Laeken. De journalist waarschuwde al in 2015 voor de groeiende invloed van geld en makelaars op het topvoetbal. In deze lezing legt hij uit hoe het zover is kunnen komen.

Spraakwater - Nele Van den Broeck

Lezingen in de bib

do 13 feb 2020 tot do 11 jun 2020

Nele wil haar jeugddroom waarmaken: wereldberoemd worden. Al snel blijkt dat de wereld niet op Nele ligt te wachten, helaas. Toch blijft ze volharden. 'Halfvolwassen' is het relaas van die omzwervingen en alle groeipijnen, van de grote emoties en grappige inzichten die ze onderweg geserveerd kreeg.