Spraakwater - Sofie Vanrafelghem

Lezingen in de bib

Biersommelier Sofie Vanrafelghem laat je alles ontdekken over de elegante drank die bier is. Ze veegt vooroordelen als ‘bier is een dikmaker’, ‘bier is een mannendrank’ en ‘bier is ongezond’ helemaal van tafel. In enkele stappen leert ze je alles over bier proeven, bewaren en serveren. In combinatie met de vele leuke verhalen, anekdotes en een proevertje wordt dit een onvergetelijke avond.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Wil je voordeliger van elke lezing genieten?

Kies dan voor een abonnement. Hiermee betaal je slechts 26 euro voor 5 lezingen (in plaats van 30 euro). Inschrijven kan tot en met 12 september.

bekijk ook

Spraakwater - Hanne Luyten

Lezingen in de bib

do 12 sep 2019 - 20.30 uur

Als moeder van 3 kinderen gaat Hanne Luyten meer dan eens dapper ten onder. Net als in haar debuut '#nietaankindengezinverklappen' beschrijft ze in bib Viswater doodeerlijk haar flaters en steekt ze moeders en vaders een hart onder de riem. Geweldige traumatherapie, maar bovenal gewoon keigezellig.

Spraakwater - Vitalski

Lezingen in de bib

do 14 nov 2019 - 20.30 uur

Don Vitalski zet enkele van de vreemdste en meest bizarre weetjes voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat het in Albuquerque wettelijk verboden is om met een valse snor in een kerk te stappen?

Spraakwater - Tina Favache

Lezingen in de bib

do 12 dec 2019 - 20.30 uur

Als opruimcoach houdt Tina er van om dingen beter, mooier en gemakkelijker te maken. Daarvoor is er nood aan overzicht en structuur. Met haar energie en organisatievermogen helpt ze anderen om rust en structuur te vinden. Overleef de feestdagen en bereid je voor op een opgeruimd 2020.

Spraakwater - Maud Vanhauwaert

Lezingen in de bib

do 9 jan 2020 - 20.30 uur

Schrijfster en theatermaker Maud Vanhauwaert zoekt in haar werk naar speelse theatrale vormen om poëzie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Met haar performances trad ze op op verschillende straten, podia, radio en tv. In 2018 werd ze stadsdichter van Antwerpen.