Als je graag speelt is dit hét moment om uitdagende, plezierige, avontuurlijke, romantische, spannende, rare, grappige, schone, vredige, uitdagende en een beetje stoute verhalen te horen. De voorlezer weet waar al die verhalen staan in Viswater en vertelt ze graag. Daarna kan jij al die nieuwe speelse ideeën thuis zelf gaan uitproberen.

Spring binnen wanneer je wil en luister vrijblijvend met je (klein)kind naar een tof verhaal. Of kies ondertussen rustig je boeken uit. Drink een kopje thee of koffie in de comfortabele zithoek. Lees de krant of een tijdschrift terwijl jouw kind naar een prachtig verhaal luistert. 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Van 4 tot en met 8 jaar 

bekijk ook

Oma's en Opa's

Leeslekker

wo 11 jan 2023 - 14.00 uur

Opa houdt van verstoppertje spelen. Al van toen hij een kind was. Maar oma heeft hem nodig om de patatten uit de kelder te halen. Om de pot confituur uit de hoge kast te pakken. Om oma ergens naar toe te rijden. Om de wortelen in stukjes te snijden. Dan is opa plots nergens te zien.

Dieren in de winter

Leeslekker

wo 8 feb 2023 - 14.00 uur

Wat doen dieren als het sneeuwt of als het heel koud is? Gaat eekhoorn zijn dierenvriendjes welterusten wensen? Hoe ziet het holletje van de muis eruit? Ontdek het samen met onze voorlezers. Zo kom je te weten welke dieren van de winter houden.

Geluk!

Leeslekker

wo 8 mrt 2023 - 14.00 uur

Geweldig! Enorm! Lollig! Uitzinnig! Krachtig! Dat zijn de verhalen die je te horen krijgt tijdens de jeugdboekenmaand.