Spraakwater - Stephanie Scheirlynck

Lezingen in de bib

Als sporter is het niet altijd eenvoudig om gewicht te verliezen. Een gewoon dieet beperkt de calorie-inname te sterk, waardoor het lichaam onvoldoende energie heeft om efficiënt te trainen en goed te herstellen na het sporten. Als sportdiëtiste is Stephanie ervan overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt tot ultieme sportprestaties.

Stephanie begeleidt topsporters in allerlei disciplines, onder wie de olympische kampioenen Greg Van Avermaet (wielrennen) en Nafi Thiam (atletiek), de Belgian Red Panthers (hockey), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Wout van Aert (veldrijden) en de wielrenners van Trek-Segafredo.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Naast de normale ticketverkoop per lezing kan u kiezen voor een abonnement. Hiermee geniet u van vijf lezingen voor een voordeeltarief en betaalt u slechts 26 in plaats van 30 euro. Inschrijven kan tot en met 14 februari.

bekijk ook

Spraakwater - Dalila Hermans

Lezingen in de bib

do 10 jan 2019 - 20.30 uur

Schrijfster, mama en journaliste Dalilla Hermans werd geboren in Rwanda en groeide op in de Kempen als een van de eerste met een andere huidskleur. In haar boek 'brief aan Cooper en de Wereld' en deze lezing gaat ze de discussie over racisme, discriminatie aan en deelt haar visie.

Spraakwater - Mieke Mievis & Hilde Martinez

Lezingen in de bib

do 14 feb 2019 - 20.30 uur

De datingwereld is tegenwoordig een ware jungle: Tinder, fileflirten, speeddaten, relatiebureaus ... Experts Mieke Mievis en Hilde Martinez onderzochten alle mogelijkheden en vertellen u wat er wel werkt en wat niet.

Spraakwater - Tim Boydens

Lezingen in de bib

do 14 mrt 2019 - 20.30 uur

Misschien hebt u er al over gehoord of hebt ze zelfs al zien rondvliegen: drones. Deze vliegende machines zijn meer dan alleen speelgoed voor volwassenen. Tim Boydens licht de mogelijkheden toe. U krijgt ook de kans om zelf een drone te laten opstijgen.