Sterrenfestival - AFGELAST

Evenement

Wegens maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is deze activiteit afgelast. Meer informatie.

In 2019 bestonden Berendrecht en Zandvliet 900 jaar. Met de verenigde inzet van bewoners en verenigingen behaalden we 5 sterren en maakten we er samen een groots feest van in het Armenstraatje in Zandvliet.

Op zaterdag 27 juni 2020 is er een eerste ‘Sterrenfestival’. Kom een hele dag genieten van kinder- en straatanimatie, lekker eten en drinken, én vooral veel muziek! Te warm of te nat? Grote stretchtenten zorgen voor beschutting.

Bij het hoofdpodium kan de hele familie uit de bol gaan tijdens optredens van bekende artiesten die nationaal en internationaal al heel wat festivals opgevrolijkt hebben. Het shelterpodium reserveren we voor lokaal talent: van rock over rap tot samenzang en dans.


Hoofdpodium

De KetnetBand is de meest swingende band van het land. Ze openen het festival met een onvergetelijke, swingende en knettergekke show.

Antwerp Gipsy-Ska Orkestra brengt daarna een sfeervolle mix van reggae, ska en Balkanbeats. Deze vrolijke bende zorgt voor een feestje met veel dansplezier voor jong en oud, waarmee ze al overal in Europa tourden.

Raymond van het Groenewoud wordt dit jaar 70! De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af. En nu komt hij naar onze festivalweide met ‘Meisjes’, ‘Vlaanderen Boven’, ‘Liefde voor Muziek’, ‘Twee Meisjes’ en nog zo veel meer.

The Juliets breken tot slot het kot af met hun mix van bekende meezingers uit een breed gamma aan muziekstijlen: van rock tot ballades, van Justin Bieber over Kind Van De Duivel tot Bruno Mars. Alles wordt geserveerd met een vlammend rocksausje waarop je niet kan blijven stilstaan.

Shelterpodium

Lokale dansers, zangers en muzikanten tonen als eerste hun talenten op het shelterpodium. Daarna is het de beurt aan de rockers van Tu me casses. Bouli, raptalent uit wijk Viswater, neemt het van hen over. En Usual, gekend van A tent op den dijk, warmt het publiek verder op voor hoofdact The Juliets. DJ Senator sluit tot slot het shelterpodium en het Sterrenfestival feestelijk af.


Programma

Uuractiviteitpodium14.30 uurOpening festival15 uurDe KetnetBandhoofdpodium16.15 uurLokale dansers, zangers en muzikantenshelterpodium17.15 uurAntwerp Gipsy-Ska Orkestrahoofdpodium18.30 uurTu me cassesshelterpodium19.30 uurBoulishelterpodium20 uurRaymond van het Groenewoudhoofdpodium21.15 uurUsualshelterpodium22.15 uurThe Julietshoofdpodium23.45 uurdj Senatorshelterpodium00.45 uurEinde festival


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Evenementenweide, Booswegske, Berendrecht

Extra

Mindervalidentoilet en rijplaten voor rolstoelen zijn voorzien.