Spraakwater - Tina Favache

Lezingen in de bib

Tina Favache is opruimcoach en auteur van 'Mijn opruimboek'. Ze houdt er van om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar daarvoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig. In haar zoektocht naar meer tijd en rust, ontdekte ze dat organiseren haar tweede natuur is. Ze doet dat met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Haar energie en organisatievermogen zet ze nu in om anderen te helpen rust en structuur te vinden.

Met de feestdagen in zicht geeft ze ook enkele tips om tijdens deze drukke periode het hoofd koel te houden. Super interessant als je eindelijk wil weten hoe je alles op zijn plaats krijgt en vooral daar houdt.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Wil je voordeliger van elke lezing genieten?

Kies dan voor een abonnement. Hiermee betaal je slechts 26 euro voor 5 lezingen (in plaats van 30 euro). Inschrijven kan tot en met 12 september.

bekijk ook

Spraakwater - Hanne Luyten

Lezingen in de bib

do 12 sep 2019 - 20.30 uur

Als moeder van 3 kinderen gaat Hanne Luyten meer dan eens dapper ten onder. Net als in haar debuut '#nietaankindengezinverklappen' beschrijft ze in bib Viswater doodeerlijk haar flaters en steekt ze moeders en vaders een hart onder de riem. Geweldige traumatherapie, maar bovenal gewoon keigezellig.

Spraakwater - Sofie Vanrafelghem

Lezingen in de bib

do 10 okt 2019 - 20.30 uur

België is bekend voor haar rijke biercultuur. Wie graag een biertje lust en er meer over wil weten mag deze lezing van biersommelier Sofie Vanrafelghem niet missen. Ze veegt vooroordelen van tafel en leert je bier proeven, bewaren en serveren als een kenner. Mét proevertje.

Spraakwater - Vitalski

Lezingen in de bib

do 14 nov 2019 - 20.30 uur

Don Vitalski zet enkele van de vreemdste en meest bizarre weetjes voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat het in Albuquerque wettelijk verboden is om met een valse snor in een kerk te stappen?

Spraakwater - Maud Vanhauwaert

Lezingen in de bib

do 9 jan 2020 - 20.30 uur

Schrijfster en theatermaker Maud Vanhauwaert zoekt in haar werk naar speelse theatrale vormen om poëzie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Met haar performances trad ze op op verschillende straten, podia, radio en tv. In 2018 werd ze stadsdichter van Antwerpen.