De muziek in wijk Viswater wordt verzorgd door Radio Tour, een jazzband die je meeneemt op een nostalgische muziekreis. Ze cruisen vrolijk van de Hot Club de France via de gipsy swing jazz van Django Reinhardt naar het Amerika van Nat King Cole, Satchmo en consoorten.

Met de wijkconcerten dompelen we enkele idyllische plekjes binnen ons district onder in een muzikaal sfeertje.

Kom langs met buren, vrienden of familie, breng gerust een drankje of een hapje mee en kom genieten van een gezellig bijeenkomen met op de achtergrond een streepje muziek.

 


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Viswater (in openlucht)
  • Tongerlostraat z/n
  • 2040 Berendrecht

bekijk ook

Muziek op de Varkensmarkt

Wijkconcert

za 3 jul 2021 - 19.30 uur tot za 3 jul 2021 - 21.00 uur

Op de Varkensmarkt brengt jong Amsterdams geweld een mix van intieme akoestische songs tot swingende rock ‘n roll tot leven. De gezichten achter Steelstreet hebben een passie voor muziek uit de jaren 50 en 60 en brengen sfeer met zowel covers als origineel werk.

Muziek in Bokspane

Wijkconcert

za 31 jul 2021 - 19.30 uur tot za 31 jul 2021 - 21.00 uur

Van 'La Paloma' tot 'Perfect', van 'De Kreuners' tot 'Stan van Samang', van 'Eenzaam zonder jou' tot 'Fine Brown Frame' en van 'De Stille Kempen' tot ‘I don’t wanna dance'.... Geen stille momenten met Passepartoe, een band die gegarandeerd zal zorgen voor sfeer en enthousiasme!

Geert Verdickt (Buurman) aan 't DNA van de Polder

Wijkconcert XL

za 14 aug 2021 - 19.30 uur

'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar de plaat 'Dans en Dwaal' vurig en dansbaar was, stript hij nu in 'Einzelgänger' alles, tot enkel de essentie overblijft. Een autobiografische Verdickt, zoals steeds. Niet eenzaam, maar alleen.