Spraakwater - Wim Slabbinck

Lezingen in de bib

Zijn mannen echt de testosteronbommen waarvoor ze worden versleten? Hebben ze altijd zin in seks? Willen ze altijd klaarkomen? Zijn het alleen de mannen die van porno houden? Is het echt zo dat vrouwen faken en mannen niet? Does size really matter?

In 'Waarom mannen geen seksboeken kopen' stelt Wim Slabbinck hardnekkige mythes over mannen en seks in vraag. De Gentse seksuoloog weet waar hij het over heeft, want hij krijgt voornamelijk mannen over de vloer.

Deze avond is op mannen gericht, maar vrouwen mogen gerust meegluren. Een aanrader voor iedereen met een gezonde interesse in de wondere en gelaagde wereld van de mannelijke seksualiteit.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Abonnement (vijf lezingen): 26 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Vvk: 6 euro
locatie
  • Bibliotheek Viswater
  • Tongerlostraat 2
  • 2040 Berendrecht

Extra

Ontdek onze abonnementsformule!

Wil u voordeliger van elke lezing genieten? Kies dan voor een abonnement. Hiermee betaalt u slechts 26 euro voor 5 lezingen (in plaats van 30 euro). Inschrijven kan tot en met 13 februari.

bekijk ook

Spraakwater - Maud Vanhauwaert

Lezingen in de bib

do 9 jan 2020 - 20.30 uur

Schrijfster en theatermaker Maud Vanhauwaert zoekt in haar werk naar speelse theatrale vormen om poëzie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Met haar performances trad ze op op verschillende straten, podia, radio en tv. In 2018 werd ze stadsdichter van Antwerpen.

Spraakwater - Nele Van den Broeck

Lezingen in de bib

do 12 mrt 2020 - 20.30 uur

Nele wil haar jeugddroom waarmaken: wereldberoemd worden. Al snel blijkt dat de wereld niet op Nele ligt te wachten, helaas. Toch blijft ze volharden. 'Halfvolwassen' is het relaas van die omzwervingen en alle groeipijnen, van de grote emoties en grappige inzichten die ze onderweg geserveerd kreeg.