Roland and The Deep Blue Sea - Zeemansliederen

Bluesconcert

Vaders verlieten hun gezinnen voor een leven op het water, moeders hielden stand aan wal. Maar datzelfde water zorgde op zijn beurt voor een verbinding met andere werelden en werd zo een bron van inspiratie voor muzikanten, poëten en schilders.

De Grote Post, cultuurcentrum in Oostende, vroeg Roland af te dalen in dat muzikale maritieme verleden om finaal boven te komen met verrassende bluesparels. Zeemansliederen uit diverse landen en tijden komen aan bod tijdens dit unieke bluesconcert.

Roland werd vorig jaar zeventig, maar is nog jong van geest en loopt over van de ideeën. Een jonge generatie muzikanten, zoals onder meer The Black Box Revelation, kijkt naar hem op. Hij is op z’n minst ook veelzijdig te noemen. De lijst van namen met wie hij samenwerkte is lang, zijn vele rock-’n-roll anekdotes amper nog bij te houden.

Deze keer wordt hij geflankeerd door niemand minder dan Mirko Banovic op bas (Arsenal, Arno), Serge Feys op toetsen (Arno, T.C. Matic) en Bruno Fevery op gitaar (Kyuss, Arsenal). Bij gelegenheid wordt deze muzikale mannenclub versterkt door Isolde Lasoen op drums (Daan, Isolde et Les Bens).

Dat belooft voor een zinderende show…

www.rolandvancampenhout.be


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Vvk: 10 euro
  • Kassa: 12 euro
  • Tarief VT-statuut: 2 euro