Zomerbar en openluchtcinema

Met 's middags openingsceremonie Olympische Spelen en kinderanimatie

Kom de openingsceremonie van de Olympische Spelen volgen op groot scherm. Een gezellige zomerbar, kinderanimatie en Smulkraam zorgen voor sfeer. En nadien is er openluchtcinema, met 'Waar is Janne?' en 2 Olympische films, voor jong en oud.

Vanaf 13 uur volgen we live de openingsceremonie vanuit het Japanse Tokyo. Op dat moment start ook de kinderanimatie.

Om 17 uur spelen we voor onze jonge bezoekers Asterix en de Olympische Spelen. De beeldschone prinses Irina heeft haar hart verloren aan de Galliër Hartstochtelix, maar Caesar’s zoon Brutus heeft zijn oog op haar laten vallen. Prinses Irina rest niets anders dan te verklaren dat ze zal trouwen met de winnaar van de Olympische Spelen. Asterix en Obelix worden uitgekozen om als afgevaardigden van de Galliërs deel te nemen aan de Spelen. Doping is niet toegestaan dus wordt het gebruik van het beroemde magische toverdrankje verboden. Het duo zal op eigen kracht moeten winnen...

Om 20 uur speelt de integrale versie van onze lokale thriller 'Waar is Janne?' (zie www.waarisjanne.be)

En we sluiten de dag vanaf 20.30 uur af met de film Eddie the Eagle. Deze film  vertelt het verhaal van Eddie Edwards en de weg die hij aflegt om deel te nemen aan de Olympische Winterspelen van Calgary in 1988. Eddie zal daarmee de eerste Engelsman zijn die deelneemt aan het onderdeel schansspringen. Hij is echter wel de underdog door zijn gebrek aan financiële ondersteuning en het feit dat hij een bril moet dragen onder zijn skibril, waardoor hij zo goed als blind is tijdens zijn sprongen. 

Lekker eten & drinken

Onze gezellige buitenbar, open van 13 tot 23 uur, serveert ons klassiek drankenaanbod, aangevuld met enkele speciallekes zoals Blonde Stoot (blond 5%), Glorie (tripel 7,3%); Surfers Summer Ale (NA 0,5%) en Ritchie citroen.

De cultuurraad en andere vrijwilligers bemannen het fair, lekker en gezond Smulkraam, open van 16 tot 20 uur (of uitverkocht). Hier zal je heerlijke wraps en pasta vinden.


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis

Extra

Tijdsverloop

  • 13 uur: opening bar & openingsceremonie & start kinderanimatie

  • 16 uur: opening 'Smulkraam'

  • 17 uur: familiefilm 'Asterix en de Olympische Spelen' & einde kinderanimatie

  • 20 uur: 'Waar is Janne?' - integraal 

  • 20.30 uur: film Eddie the Eagle

  • 23 uur: einde & sluiting bar