Zomerbrochure 2020

In onze zomerbrochure ontdek je ons vrijetijdsaanbod voor de maanden mei, juni, juli en augustus.

Start ticketverkoop

Door maatregelen genomen tegen het coronavirus heeft de brochure enkele dagen vertraging opgelopen en zal deze in de loop van deze week bij alle inwoners van het district in de bus vallen. Om iedereen de mogelijkheid te geven tickets te bestellen, wordt de start van de ticketverkoop verplaatst naar vrijdag 27/3 om 9 uur.

De snelste en gemakkelijkste manier om tickets te bestellen is via onze website. Je maakt je keuze, betaalt je tickets en krijgt ze meteen per mail toegestuurd.

Tickets reserveren kan op het nummer 03 298 27 30 of via vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be.  Je betaalt de tickets vervolgens aan de balie wanneer het vrijetijdscentrum terug geopend is. Tickets blijven tot 14 dagen na de heropening gereserveerd.

 

Impact coronavirus

We hopen samen met iedereen op een coronavrije zomer. Toch is het mogelijk dat de bestaande maatregelen worden verlengd. Al onze activiteiten zijn dan ook onder voorbehoud van de maatregelen die op dat moment gelden. Tickets voor voorstellingen en activiteiten die niet kunnen doorgaan, worden terugbetaald.