Over vc De Schelde > Vrijwilligerswerk

Op deze pagina

Hartelijk dank!

We zouden niets zijn zonder ons fantastisch team van vrijwilligers, die zich met volle goesting inzetten voor de werking van het vrijetijdscentrum, de bibliotheek en jeugdwerking.

Vrijwilligers:

Julien Braeckmans, Josee Bruyns, Rob Cuynen, Jimmy Claes, Jean Daems, Marco De Rango, Josiane De Rouck, Joan De Saegher, Jan De Scheerder, Rick De Vree, Danny Roose, Maarten Janssens, Lisette De Beukelaer, Jeannine Gebruers, Samira Hannan, Charlotte Nietvelt, Filip Pauwels, Maria Pauwels, Guido Snoeck, Gerard Van De Ven, Youni Van De Walle, Bianca Vermast, Hugo Wouters, Diane Roels en Kitty Polderman.

Animatoren:

Anouk Swolfs, Aurelie Geuten, Britt Vingerhoets, Davina Segers, Eline Batsleer, Evelien Cornelissens, Evelien Grooten, Jamie Driessens, Jolien De Mulder, Jolien Koch, Josephine Provenzano, Julie Marecaux, Katrien Van den Heuvel, Kendra Deckers, Kyenta Deckers, Lara Bizzi, Lars Van der Sanden, Lindsey Gabriëls, Manon Trouwen, Marjolein Vermeylen, Mia Morwarid, Mieke Moerenhout, Nathalie Van Houtte, Nick Nouten, Nicky Gabriëls, Robin Loveniers, Sanne Smans, Shauny Van Staey, Svea Deckers, Tinka Gebruers en Yana Debloudts.

Vrijwilliger worden?

Het vrijwilligerswerk in De Schelde is zeer gevarieerd: je kan helpen onze activiteiten te promoten, de toog bemannen bij een voorstelling, infostanden op evenementen, opnames maken van onze activiteiten, tickets scannen... Uiteraard kies je zelf wanneer en met wat je wil helpen.

De Schelde zoekt ambassadeurs

Wil je onze activiteiten delen op sociale media of je raam versieren met onze affiches? Of ga je graag op pad en heb je zin om onze activiteiten bekend te maken, niet alleen in het district, maar ook daarbuiten? Dan zal je je als een vis in het water voelen in het promoteam. Geïnteresseerd? Laat het ons weten en wij leggen alles haarfijn uit.